10 gyereksztár a 2000-es évekből, akik már családot alapítottak

Harry Potter legjobb barátjától, Ron Weasley-től kezdve az ikonikus Kémkölykök Carmen és Juni Cortez-éig – ezek a karakterek annyira vonzóak voltak a nézők számára, hogy néha nehéz volt meglátni a valódi embereket a szerepük mögött. Az idő múlásával azonban a színészek egyre csak nőttek. Ma már Rupert Grint, a Ron Weasley-t alakító színész egy kislány boldog apukája, Alexa PenaVega, az egykori Carmen Cortez pedig hamarosan háromgyermekes anyuka lesz.

Szeretnénk megosztani egy listát a 2000-es évek 10 népszerű gyerekéről, akik ma már felnőtt férfiak és nők. El sem hisszük, hogy ilyen gyorsan eltelt az idő, te se?

1. Frankie Muniz

Frankie Muniz, aki a 2000-es évek ikonikus filmjében, az ÖcsiKémben egy titkos tinédzserügynököt alakított, nemrég lett először apa. Muniz és felesége, Paige Price egy kisfiút köszöntöttek. Muniz nem habozott megosztani izgalmát követőivel: “Apa lettem, srácok” – mondta Muniz. “Annyira szeretem a kisbabámat. A feleségemet pedig jobban szeretem, mint valaha”.

2. Rupert Grint

Rupert Grint, azaz Harry Potter legjobb barátja, Ron Weasley 2011 óta jár a barátnőjével. A tavalyi év májusában megszületett első gyermekük, egy kislány. Grint ritkán nyílik meg a magánéletéről. Nemrég csatlakozott az Instagramhoz, és bemutatta követőinek a kis Wednesday-t.

3. Kevin Jonas

A másik két Jonas testvérrel ellentétben, akik nemrég házasodtak meg, Kevin Jonasnak sikerült 2 gyermekes apaként családot alapítania. Jonas és felesége, Danielle 2009-ben házasodtak össze. Már 11 éve vannak együtt, és 2 gyönyörű lányt nevelnek.

4. David Henrie

David Henrie, aki Justin Russót, Selena Gomez bátyját alakította a Disney Varázslók a Waverly helyből című sorozatában, 4 éve él boldog házasságban. Nemrég Henrie és felesége, Maria Cahill 2 gyermek szülei lettek, második gyermekük, egy kisfiú tavaly karácsonykor született.

5. Joshua Peck

Joshua Peck a Nickelodeon Drake és Josh című sorozatának bájos, pufók sráca volt. A sorozat óta Peck felnőtt, megnősült, és egy Max nevű fiú büszke apja lett. Peck élvezi a szülőséget, és gyakran osztja meg tapasztalatait követőivel. “Soha nem találkoztam az apámmal, és féltem, hogy nem tudom, hogyan kell csinálni” – osztotta meg Peck. “Köszönöm, hogy megtanítottál, Max, és bekerültem a klubba.”

6. Tia Mowry

Tia Mowry és ikernővére, Tamera Mowry a Disney Csiribí-csiribá című sorozatának, valamint a két, születésükkor elválasztott ikerlányról szóló tévésorozat, a Sister, Sister ikertestvérei. Tia és Tamera is boldog családot építettek, és bájos gyerekeket nevelnek. Tia és férje, Cory Hardrict 2008-ban házasodtak össze, és 2 gyermek szülei.

7. Emma Roberts

Julia Robert kis unokahúga, Emma Roberts, aki a 2000-es években az ikonikus Vadócka című filmben és a Nickelodeon tévésorozatában (Nincs mese / Tökéretlenek) játszott, nemrég lett anya. Roberts és barátja, Garrett Hedlund idén decemberben egy kisfiút köszöntöttek, akit Rhodesnak neveztek el.

8. Ashley Tisdale

Ashley Tisdale, azaz a Szerelmes hangjegyekből ismert ikonikus Sharpay Evans nemrég kislányt szült. Ő és férje, Christopher French egy imádnivaló nem leleplező buli során osztották meg, hogy kislányt fognak köszönteni. Tisdale és French 6 éve vannak együtt.

9. Alexa PenaVega

Carmen Elizabeth Juanita De costa Brava Cortez, vagyis Alexa PenaVega, aki Robert Rodriguez Kémkölykök című sorozatában alakította Carment, közel 20 évvel a sorozat premierje után feleség és boldog várandós anyuka a harmadik gyermekükkel. A színésznőnek és férjének, Carlos PenaVegának már 2 kisfia született. Decemberben a pár bejelentette, hogy harmadik gyermeküket várják.

10. Daryl Sabara

Daryl Sabara, a fiú, aki Carmen kistestvérét, Juni-t alakította a Kémkölykök franchise-ban, szintén apa lett nemrég. Sabara néhány éve vette feleségül a népszerű énekesnőt, Meghan Trainort. A pár idén télen, február 8-án üdvözölte első gyermekét, egy kisfiút, akit Riley-nak neveztek el.

Te hányat ismertél fel az egykori szupersztár gyerekek közül? El tudtad volna képzelni, hogy ennyire felnőttek lesznek?