10 jele annak, hogy az őrzőangyalod ott áll melletted és vigyáz rád!

Vannak, akik hisznek benne, míg mások teljességgel tagadják az őrangyalok létezését. Az alábbi jelek, viszont arra utalnak, hogy egy őrangyal minden percben ott áll melletted, és segítségedre van a nagyobb döntésekben, fontosabb élethelyzetekbe.

Ha az alábbi jelek többször ismétlődnek az életedben, tudd, hogy biztonságban vagy, hiszen az őrangyalod vigyáz rád!

1. A felhők formája

Gyerekkorában mindenki sokat nézi a felhők vonulásának játékát. Azonban később felnőttként már elfeledkezünk erről a kellemes szórakozásról. Pedig, ha felnézel az égre, sokszor igen különleges jeleket láthatsz a felhők között. Ha láttál már toll, szárny, angyal formájú felhőt, vagy olyat, amelyik egy elhunyt személyre emlékeztetett, akkor tudhatod, hogy az őrangyalod jelzett.

2. Színek

Mindenik őrangyalnak más és más színe van, amely segítségével különböző energiát áraszt a “védence” felé. Ha egy bizonyos színnel gyakran találkozol mostanában, pl. állandóan az utadba kerül a sárga, akkor tudhatod, hogy az őrangyalod közel van hozzád.

3. Zajokat hallasz

Ha különleges zajokat, zörejeket hallasz a füledben, akkor tudd, hogy ez azt jelenti, hogy az őrangyalod üzenni szeretne. Légy egy kicsit figyelmesebb, figyelj befelé!

4. Zene

A zene a spirituális világ egyik legkézenfekvőbb eszköze, ezáltal nagyon könnyű üzenni, kommunikálni. Van olyan dal, amiről mindig egy elhunyt családtagod vagy barátod jut eszedbe? Figyeld meg egy kicsit jobban a szövegét, főleg, ha gyakrabban hallod felcsendülni az utóbbi időben. Tekints rá egy üzenetként.

5. Csodák

Ez az egyik legjellemzőbb jele annak, hogy őrangyalok vigyáznak rád. Leginkább azokkal a személyekkel történnek csodák, akik valamilyen tragédiát éltek át.

6. Pillangók

Számos kultúrában a pillangók az égi és a földi élet közötti kapcsolatot jelentik. Ha pillangó szállt rád, akkor tudhatod, hogy az őrangyalod üzent. Légy figyelmes, hogy meg tudd fejteni, mi az, amit üzenni akart.

7. Állatok

Ha zaklatott lelkiállapotban vagy, és egy kutya vagy macska, esetleg egy madár megy egészen közel hozzád, akkor azt jelenti, hogy az őrangyalod vigyázza lépteidet, nincs okod aggodalomra.

8. Fehér toll

Ha olyan helyen találsz a lakásban fehér tollat, ahol tudod, hogy nem sok esélye van, hogy odakerüljön, akkor azt jelenti, hogy az őrangyalod jelzett neked.

9. Fény, gyertyaláng

Ez az érdekes jelzés nem túl gyakori, viszont nagyon meghatározó. Általában nyitott szemmel, a szemed sarkában egy kis fényt látsz, ami lehet akár egy pislákoló gyertyaláng is.

10. Megérzés

Ha úgy érzed, hogy valaki figyel, vagy olyan érzésed van, mintha közeledne hozzád, pedig egyedül vagy egy helyiségben, akkor ez annak a jele, hogy ott van az őrangyalod melletted, és vigyáz rád.