10 sztár, aki a természetes szépségét hangsúlyozza, és csak úgy ragyog

Az öregedést igazából ünnepelni kellene, hiszen ez egy csodálatos kaland. Sok sztár szerint az öregedésre adott legjobb válasz az önszeretet. Ők azok, akik megtanulták, hogyan ragyogtassák természetes szépségüket és legyenek hálásak érte.
Az ő gondolataikat ismerheted meg a szépség és az öregedés kapcsolatáról.

1. Helen Mirren

Az egyik legnevesebb kozmetikai márka arca, és gyakran oszt meg filter nélküli fotókat magáról Instagramon, hogy mindenki láthassa a valódi arcát. Büszkén mutatja meg szépségét a kor múlásával is: “Én nem méltósággal, hanem szégyentelenül szeretnék öregedni. Az öregedés okot ad az ünneplésre, és az igazság az, hogy ez egy nonstop kaland. Én nagyon élvezem.”

2. Jamie Lee Curtis

A híres hollywoodi színésznő jó néhány emlékezetes szerepet tudhat magáénak. Szépsége az idők során nem halványodott, hiszen hagyja, hogy természetes módon öregedjen meg. “Ebben az öregedésellenes világban meg kell találni a középutat. Én öregedéspárti vagyok. Szeretnék intelligenciával, kecsességgel, méltósággal, lendülettel és erővel telve öregedni. Nem akarok elbújni ez elől.”

3. Drew Barrymore

A bájos színésznő fiatal kora ellenére is képes kivonni magát a tömegek hatása alól. Kijelentette, hogy semmilyen arcplasztikát nem szeretne csináltatni. Egyszer azt mondta: “Öregszünk, ez a dolgok rendje, az élet része. Évről évre sokkal emberibbnek és sebezhetőbbnek érzem magam, de egyre jobban tudom azt is, hogy mindinkább értékelnem kell minden egyes évet.”

4. Leigh-Anne Pinnock

A világ egyik legismertebb lányzenekarának tagja. Énekesként nehéz a hivatása, de kitart annak ellenére is, hogy éneklési stílusa és kinézete miatt rengeteg kommentet kap. Ezekre reagálva mindig arra bátorítja az embereket, hogy szeressék a külsejüket.

Twitteren ezt írta: “Szeresd a göndör fürtjeidet, szeresd az afro hajadat. Meg kell tanítanunk a fiatal fekete lányoknak, hogy ez éppen olyan gyönyörű, mint bármelyik másik haj.”

5. Jennifer Aniston

A híres színésznő belső szépsége minden szerepét átragyogja. Ő is elkezdett öregedni, és ezt a nyilvánosság észre is vette.

Egyszer azt mondta ezzel kapcsolatban: “Nagyon jó fittnek lenni és jól kinézni, de ez az egész a sejtjeidről, az izmaidról szól. Szóval lehet egyszerre öregedni és jó formában lenni. Abban a korban vagyok, amikor jobban odafigyelek az egészségemre és arra, hogy az életemben minden rendben legyen.” Számára a szépen öregedés magában foglalja az egészséges táplálkozást, az energiát, a mozgást és az egészséges lelkiállapotot.

6. Cameron Diaz

Mindenki kedvence, aki kora ellenére is csak úgy ragyog. Mi a természetes szépségének titka? “Szó szerint semmit nem csinálok. Még az arcomat sem mosom le. Van egy millió olyan kozmetikumom, amit sosem használtam.”

Mióta megszületett lánya, nem a külsejével, hanem inkább vele foglalkozik, és a családjával tölti az idejét. Megtanulta elfogadni és szeretni magát úgy, ahogyan van.

7. Penélope Cruz

Az Oscar-díjas színésznő is jól tudja, hogy aki képernyőn akar maradni, annak sokat kell tennie a kinézetéért. Mégis úgy gondolja: “Soha nem akarok hazudni a koromról. Ha megnézem azokat a színésznőket, akiket csodálok, ők mind olyan nők, akik nem harcolnak az öregedés ellen, hanem tudnak benne tündökölni. Az a legszebb, mikor jól gondoskodsz magadról és jól érzed magad a bőrödben.”

8. Halle Berry

Nehéz olyan népszerű színésznőnek lenni, mint amilyen ő. Folyton rá szegeződnek a fürkésző tekintetek, mindig kritikusan vizsgálják a kinézetét.

“Mindannyian egyre öregebbek leszünk. A bőrünk ráncosodni kezd, és elkezdünk máshogy kinézni, mint korábban. Én is látom, hogy változik az arcom és a testem, de sosem tettem fel mindent erre az egy lapra. Tudtam, hogy a szépség jóval többet jelent egy szép arcnál vagy testnél.”

9. Kate Winslet

Ahogyan öregszik, egyre több bókot kap a kinézetével kapcsolatban, ő viszont így gondolkodik erről: “Észrevettem, hogy az arcom az elmúlt pár évben jobban megváltozott, mivel több időm volt vizsgálgatni magam. Viszont megkönnyebbülve tapasztalom, hogy egyre könnyebben veszem ezeket a dolgokat.”

10. Lupita Nyong’o

Az Oscar-díjas színésznő számos filmben elkápráztatott már minket a tehetségével. Fodrásza, Vernon Francois volt segítségére abban, hogy természetes göndör haja mindig jól nézzen ki.

“Nagyon sokat segített nekem abban, hogy megtanuljam, hogyan fogadjam el magam. Az agyag rossz kezekben nem sokat ér, de művészeti alkotássá változhat, ha jó kezekbe kerül.” Arra bátorítja a nőket és a férfiakat, hogy így gondolkodjanak.