10 vonzó női dolog, amiért a pasik egyszerűen megőrülnek

A nőknek számos olyan szokása van, amit el akarnak rejteni a világ elől, sőt partnerük elől is. Mindig azon vannak, hogy a legtökéletesebb oldalukat mutassák meg nap, mint nap. Erre azonban nincs semmi szükség, hiszen a férfi, aki a párod, úgy szeret ahogy vagy, nem kell semmilyen cicoma, hogy elkápráztasd. Mivel szeretnénk, hogy a nők tisztában legyenek azzal, mi tetszik egy férfinak, összeállítottuk ezt a listát azokról a dolgokról, amikért szabályosan rajonganak.

Kócos hajkorona

A nők hajlamosak órákon át a hajukkal bíbelődni a fürdőszobában. De vajon tudják, hogy párjuknak egyáltalán tetszik e, az a rendezett hajkorona, amivel rengeteg ideig foglalkoztak? Hölgyeim a rossz hír az, hogy a férfiak bolondulnak a kissé kócos hajért.

Természetesség

A legtöbb nő ki sem megy az utcára smink nélkül, sőt nagyon sokan otthon is kifestik magukat. A férfiak viszont jobban szeretik a természetességet.

Kerek pocak

A legtöbb nő rengeteg időt tölt azzal, hogy lapos és szép hasa legyen. De azoknak a lányoknak sem kell szomorkodni, akiknek van egy kis alhasuk, ugyanis a férfiaknak ez tetszik.

Ráncok

A nők egyáltalán nem rajonganak a ráncokért. Hölgyeim, a férfiaknak kifejezetten tetszik egy-egy apró ránc, mert egyedi vonásokkal ruház fel.

Jó étvágy

A férfiak nem igazán szeretik, ha egy nő, akivel elmennek randevúzni, csak egy kis vizet vagy salátát rendel magának. Ők kimondottan imádják nézni, ha egy nőnek ízlik az étel. Nyilván nem kell túlzásba esni és befalni egy hatalmas pizzát, de ne akkora adag ételt válasszunk magunknak, amit egy kismadár eszik.

Szemüveg

Régen mindenki, kínosnak és cikinek tartotta a szemüveget, ezért is született meg a kontaktlencse, hogy leplezzük a tényt, szemüvegesek vagyunk. Mára már teljesen megváltozott a divat is és konkrétan dögösnek mondható a szemüveg viselés. Sőt a legtöbb férfi imádja a szemüveges nőket.

Bikini alatti fehér rész

A nők egyáltalán nem szeretik, amikor a nyaraláson úgy barnulnak le, hogy közben ott marad a bikini nyoma, de a férfiak megőrülnek ettől a látványtól. Ugyanis az jut eszükbe, hogy vannak olyan testrészeid, amit senki más nem láthat csak ők.

Hosszú szoknya

Annak ellenére, hogy a hosszú szoknyák elég sok mindent takarnak, a férfiak mégis imádják. Szerintük nincs ennél vonzóbb és nőiesebb ruhadarab. Többnyire meleg napokon szokás hordani és a kissé átlátszó részek számukra sejtelmesek, ami izgalmat vált ki belőlük.

Mezítláb mászkálsz a lakásban

A férfiak nagyon szeretik, ha mezítláb közlekedünk a lakásban. Viszont, erre még nem találtak logikus magyarázatot.

Reggeli nyújtózás

A reggeli rituálé része a nyújtózkodás, nincs két ember, akik ugyanúgy nyújtózkodnának, tehát ez is egyedi vonás. A férfiak képesek mindennap egy nő mozdulataiba újra beleszeretni, ezért szeretik végignézni a reggeli tevékenységünket.