11 dolog, amiről tudni fogod, ha a nagymamád a legjobb barátod

A nagymamák a legjobbak a világon, e felől semmi kétség.

A nagymamák a legjobbak a világon, e felől semmi kétség. Szeretetükkel és kedves szavaikkal mindig próbálnak minket a helyes irányba terelni. Egy életre elegendő tapasztalatukkal próbálják segíteni az életünket.

1.    A nagyi adja a legmelegebb öleléseket

Mindig ott volt neked jó és rossz időkben egyaránt. Mindig egy nagy öleléssel vár, amikor a dolgok rosszra fordulnak, és ettől azonnal jobban érzed magad. Az ölelései annyi örömmel töltenek el…

Forrás:klimkin

2.    Kiváló tanár

Természetesnek hatnak a nagyi módszerei a tanításban. Oktatását a szeretet vezérli, ezt lehet hallani a hangján, amikor beszél. Amikor tanít valamit, az információt olyan megértéssel adja át,  ami mérföldekkel másabb mint az osztálytermi hangulat.

pxhere

3.    A nagyi mindig arra bátorít, hogy jobb ember legyél

A nagymamád hosszú élete során látta bizonyos viselkedésformák vállalásának előnyeit és hátrányait, és ezt nem fél veled közölni. Olyan bevált értékrendeket mutat be, amelyet saját személyes tapasztalatai alapján alakított át.

Forrás: Ray_Shrewsberry

4.    Ő rendelkezik a legbölcsebb tanácsokkal

Hosszú élete alatt nagy bölcsességre tett már szert, és valószínűleg átélte már mindazt amit te, kisebb eltérésekkel, hallgasd meg a tanácsait!

Forrás: PickPik

5.    Tiszta szeretetet ad

A nagyi szeretetéhez nincsenek kötöttségek. Tetteivel és szavaival minden adandó alkalommal tudatja veled, hogy szeret téged.


Forrás:pxfuel

6.    Gondoskodik arról, hogy sose maradj éhes

A nagyi házában lehetetlen éhezni. Mindenkit extra adagra bátorít, és egy pillanat alatt összedob valami istenit a semmiből. A nagyi főztje mindig a legjobb a környéken.

Forrás: Finn-b

7.    Az egyik szuperereje a hallgatás

Ő mindig ott van neked, hogy szavaid figyelő fülekre találjanak. Minden titkodat rábízhatod, reményeidet, álmaidat, problémáidat megoszthatod vele. 100%-osan figyel rád. Még a szüleidnek sem fog besúgni sosem!


sasint

8.    Fiatalosan szórakozik és játszik

Megnézi veled a kedvenc rajzfilmedet, bújócskázik veled és elvisz a moziba. Minden idejét hajlandó veled tölteni. Minden együtt eltöltött pillanat értékes, amit meg kell becsülni.

Forrás: pxhere

9.    A nagyi háza meleg és pihentető

Itt jól érezheted magad! Csak lógsz és önmagad vagy. A nagyi tudja, hogyan kell minden vendéget szívesen látnia, és hihetetlenül otthonosan és hívogatóan tartja a házát.

Forrás: andrea_44

10.    Arra inspirál, hogy korán keljünk és ragadjuk meg a napot

Sokan hallottuk már azt a mondást, hogy „a korán kelőnek jár a féreg”. A nagyik teljesen magáévá tették ezt az életmódbeli szokást. Tudja, hogy fontos az észszerű lefekvési idő betartása és a napfelkeltével ébredés. Szerinte az alvás olyan, mintha hagynánk kárba veszni a napot. Ezt meggyőző érvekkel tudja alátámasztani.

Forrás:pxfuel

11.    A nagyi tudja a legjobban, hogy kell az életet élni

Ha a nagyid a legjobb barátod, akkor valószínűleg ezt a kis tudnivalót is érteni fogod. Ő első kézből tudja, hogy az idő korlátozott, értékes, és nem szabad elpazarolni. A nap végén, ami igazán számít, az a család, a barátok és a szeretet, amit megosztunk egymással. Minden nap, amikor élve ébredünk, egy újabb lehetőség arra, hogy a lehető legteljesebben éljünk az életet.

Forrás:pxfuel