„23 éves vagyok, a barátom pedig 62 – de nem a pénzéért vagyok vele”

A 23 éves modell, Willow, és a 62 éves ingatlanfejlesztő, David a Tinderen ismerkedtek meg, és azt mondják, azonnal egymásba szerettek. Az első randijuk fantasztikusan sikerült, és nemrég ünnepelték meg 3 hónapja tartó kapcsolatukat.

Willow azt mondja, mindig is szerette az idősebb férfiakat, mert sokkal érettebbek, és tudják, hogy viselkedjenek egy hölgy társaságában – előreengedik a nőt az ajtóban, az étteremben kihúzzák neki a széket, felállnak, ha ő is feláll, és hasonló lovagias gesztusokat tesznek, amire szerinte a fiatalabb férfiak általában nem gondolnak.

„23 éves vagyok, a barátom pedig 62 - de nem a pénzéért vagyok vele”

David volt Willow első és egyetlen Tinderes randevúja. Mindketten azt mondják, hogy azonnal kialakult közöttük a kötelék, és gyakorlatilag egy óra alatt egymásba szerettek.

„Hihetetlen kapcsolat volt. Azonnal beleszerettem” – mondta David.

Az első randevú óta elválaszthatatlanok, és már együtt is élnek David tetőtéri luxuslakásában, az észak-karolinai Charlotte-ban. Rengeteg időt töltenek együtt, éttermekbe járnak, utazgatnak, és David elhalmozza barátnőjét ajándékokkal.

„23 éves vagyok, a barátom pedig 62 - de nem a pénzéért vagyok vele”

Egyáltalán nem zavarja őket a közel 40 éves korkülönbség, és soha nem riadtak vissza attól, hogy a nyilvánosság előtt is vállalják a kapcsolatukat, másoktól azonban sok negatív megjegyzést kapnak.

Willow sokak szerint csak David pénzét akarja, és a férfit gyakran nézik az apjának, vagy egyenesen a nagyapjának. A nő azonban azt állítja, első találkozásukkor okkal nem kérdezett rá sem David életkorára, sem a foglalkozására.

„23 éves vagyok, a barátom pedig 62 - de nem a pénzéért vagyok vele”

„Nem akartam, hogy bármilyen külső tényező befolyásoljon. Először szerettem volna megismerni, megtudni, milyen ember” – mondta.

A pár igyekszik figyelmen kívül hagyni a rosszindulatú megjegyzéseket, mert tudják, hogy a kapcsolatuk őszinte, és úgy érzik, csak ez számít. Családtagjaik és barátaik szerencsére támogatják őket, és Willow édesanyja szerint előző életükben is biztosan ismerték egymást.

David barátai is könnyen elfogadták a kapcsolatukat, és nagyon kedvelik Willow-t.

Bár még csak 3 hónapja vannak együtt, Willow és David már a házasság gondolatával is eljátszottak.