26 év házasság után férje elhagyta őt egy fiatalabb nőért – remek bosszút állt a férfin

A szakítás rendkívül nehéz lehet, különösen egy hosszú távú kapcsolat után. Soha nem könnyű annak a félnek, akit éppen dobnak, de sajnos sokan szembesülnek ezzel a helyzettel. Ilyenkor természetes reakció az elkeseredés és a düh, sőt, akár az is, hogy szeretnénk valamivel bosszút állni azon a személyen, aki annyi fájdalmat okozott nekünk. Egy feleség, akit elhagyott a férje, pontosan ezt tette.

Dianne Laurance a washingtoni Margaret Riverből 26 éve volt együtt a férjével, amikor a férfi úgy döntött, hogy elhagyja őt, ráadásul egy fiatalabb nő kedvéért. Laurance számára mindez derült égből villámcsapásként érkezett, és úgy döntött, végez egy kis nyomozást. Így tudta meg, hogy a férje, Peter, megcsalta őt, miközben úgymond „üzleti utakra” járt.

Ez volt a nő második válása, így egyedülálló maradt, két felnőtt gyerekkel. Laurance egy barátjához költözött, hogy megpróbálja összeszedni magát, és továbblépjen az életben. Azt is elhatározta, hogy igazi átalakulásra van szüksége, és sikerült megvalósítania a lehető legjobb bosszút.

Laurance a saját példájával megmutatta, mennyire felszabadító érzés pozitívvá változtatni egy negatív tapasztalatot. A nő most nagyszerű életet él, és azzal, hogy az interneten is bemutatja a történetét, másokat is arra ösztönöz, hogy elérjék a céljaikat, és a legtöbbet hozzák ki magukból.

Laurance a Dumped Wife’s Revenge nevű weboldalán osztotta meg a történetét, ahol nyilvánvalóvá tette, nem hagyta, hogy a férje döntése negatívan befolyásolja az életét. A Yahoo szerint a nőt valójában valami olyasmi inspirálta, amit az exférje mondott neki még korábban.

„Azt mondta, hogy amikor egy pár szakít annyi együtt töltött év után, az egyik fél mindig nagyszerűen boldogul, míg a másik lemarad. Ekkor jöttem rá, mi lesz a bosszúm” – magyarázta Laurance.

Ekkor döntött az „újjászületés” mellett, hogy ő legyen az a fél, aki nagyszerűen boldogul a szakítás után. Elkezdett edzőterembe járni, túrázott, és minden kínálkozó lehetőségre igent mondott. Még egy spontán olaszországi nyaralásra is elment a barátaival.

Később elindította a weboldalát, hogy megmutassa másoknak, hogy tovább lehet lépni a szívfájdalom után. „Szerettem volna inspirálni a nőket, hogy bármit is zúdít rád az élet, a legjobb bosszú az, ha mindenkinek megmutatod, mennyire fantasztikus vagy” – mondta.

Elbűvölő új életét a közösségi médiában is elkezdte bemutatni. Instagramjának immár több mint 29 ezer követője van, és Laurance naprakészen tartja őket az életével, rengeteg gyönyörű fotót tölt fel, köztük olyanokat, amelyeken különböző városokban vásárol, és olyan hírességekkel pózol, mint Chris Hemsworth és John Travolta.

Laurance szerint az egyik legnagyobb tanulság a következő: „Megtanultam, hogy a pozitív energiáim felhasználásával rendkívüli élvezettel ragadhatom meg az élet bizonytalanságait. Mindig légy izgatott és kíváncsi az életre” – mondta.