“26 éves vagyok, a barátom pedig 52 éves! 5 évvel ezelőtt, amikor egymásba szerettünk, mindenki le volt döbbenve!”

Egy 26 éves nő, és az 52 éves volt főnöke nagyon szerelmesek egymásba, de sokan nem nézik jó szemmel ezt a nagy korkülönbséget. Bridget egy felvételt osztott meg, hogy hogy néztek ki öt évvel ezelőtt, és milyenek most. A 27 év korkülönbség nem jelent problémát számukra!

“26 éves vagyok, a barátom pedig 52 éves! 5 évvel ezelőtt, amikor egymásba szerettünk, mindenki le volt döbbenve!”

“Mindketten a vendéglátóiparban dolgoztunk egy szállodában. Recepciósként kezdtem, ő pedig könyvvizsgáló volt. Aztán előléptették vezérigazgató-helyettessé, engem pedig recepciós menedzserré. Jó volt a munkakapcsolatunk, ezért a műszak után néha megittunk egy-egy italt. Nagyon élveztük az együtt töltött időt, egymás bizalmasai lettünk” – mesélte a fiatal nő.

2020 márciusában Bridget megvásárolta első lakását, ahová Brooks segített neki beköltözni, és azzal poénkodnak, hogy azóta “egyszer sem ment haza”.

A 27 év korkülönbség nem jelent problémát számukra

Bridgetnek azt mondták a kollégák, hogy egy másik munkatársukkal akarják összehozni Brookst, így a nő gyorsan a kezébe vette a dolgokat.

“Üzentem és elmondtam neki, hogy mi a terv, de ő azt mondta, inkább velem jön randizni” – mondta.

5 évvel ezelőtt a férfi Bridget főnöke volt a hotelben, ahol dolgoztak

Két hónappal azután, hogy összejöttek, mindketten más munkát találtak, és otthagyták a vendéglátóipart, ahol megismerkedtek. Bridget barátai és családja támogatták kapcsolatukat, a 27 év korkülönbség ellenére is, de Brooks anyja úgy gondolta, hogy a férfi csak kihasználja őt.

“Az emberek azt gondolják, mi lehet a közös egy 52 éves férfiban és és egy 26 éves nőben. Igazából nagyon sok. Jó kapcsolatban vagyunk egymással, sok a közös téma, és az érzelmeinket is meg tudjuk osztani egymással” – mondta a fiatal nő.

Bridget azt mondja, az emberek furcsán néznek rájuk

A nagy korkülönbség miatt a pár gyakran kap negatív kommenteket, de ők nem foglalkoznak vele. A legtöbb negatív véleményt a közösségi médián keresztül kapják, főleg azután, hogy egy Bridget által nemrégiben közzétett bejegyzést több mint 29 ezren néztek meg.

“Az emberek azt mondják, hogy áldozat vagyok. Néhányan úgy viselkednek, mintha őszintén aggódnának értem. Felnőtt nő vagyok, aki képes a saját döntései meghozatalára” – mondta.

Őket nem érdekli mások véleménye, szerelmesek egymásba

Azonban nem ők az egyetlenek, számos híresség is van a világon, akik között nagy a korkülönbség, mint például George és Amal Clooney (17 év), Jay Z és Beyonce (12 év), valamint Sarah Paulson és partnere, Holland Taylor között 31 év a korkülönbség.