270 kilós volt, amikor eldöntötte lefogy, ma így néz ki 82 kilósan a nő

A My 600-lb Life (Élet 250 kiló felett) című műsor a TLC csatorna egyik legnépszerűbb valóságshowja, amelynek egyes epizódjai egy-egy évet mutatnak be a szereplők életéből. A műsorban szereplő férfiak és nők mind több mint 270 kilót nyomnak, és megpróbálnak lefogyni, hogy megmentsék az életüket.

Laura Perez 269 kiló volt, amikor először feltűnt a műsorban, és a túlsúllyal való küzdelme nagyrészt a gyermekkorában elszenvedett bántalmazás eredménye volt, ami sajnos elég gyakori ok a műsor szereplői között. A súlya miatt Perez cukorbetegséggel küzdött, és járni sem tudott rendesen, a forgatás nagy részében kerekesszékben kellett ülnie és egy oxigéntartályra is szüksége volt.

Tisztában volt vele, hogy változtatnia kell, bár félt az előtte álló nehézségektől. „Szeretnék változtatni, de félek, hogy nem sikerül. Tudom, hogy ha nem teszek valamit, hamarosan meghalok.” – mondta.

Laura azonban úgy döntött, hogy megváltoztatja az életét, és ez végül sikerült is neki. Szerencsére alkalmasnak bizonyult a gasztrektómiára, amelynek során eltávolították gyomrának négyötödét, és ezután már csak a kemény munkát kellett fenntartani.

A műsor ideje alatt 104 kilót sikerült leadnia, majd az ezt követő években még többet fogyott, míg sikerült elérnie a 82 és fél kilós testsúlyt.

Mielőtt eldöntötte volna, hogy lefogy, Perez úgy érezte, cserbenhagyja a családját, így nemcsak önmagáért szeretett volna lefogyni. Amikor 2015-ben feltűnt a műsorban, elmondta, hogy nagyon szeretne lefogyni, de egyértelmű volt, hogy mennyire nehéz számára ez a küzdelem. Miközben a fogyás iránti vágyáról beszélt, sült krumplit és fagyit evett.

„Az, hogy nem tudok lefogyni, megöl engem, és úgy érzem, kudarcot vallok. Úgy érzem, mintha lemondanék a családomról.” – mondta.

Perez családja rendkívül összetartó volt, támogatták is őt, de nem feltétlenül tudtak hatni rá az étkezési szokások tekintetében. „Nagy családom van. És mind szeretünk enni.” – mesélte Perez a családjáról.

A nő édesanyja egy ponton el is sírta magát, és bocsánatot kért a lánya súlygyarapodásáért. Akkori férje, Joey, is támogatta őt, de miután sikerült lefogynia, a kapcsolatuk megromlott, és végül szakítottak is. „Minél jobban vagyok, annál rosszabb lesz a kapcsolatunk. Megmondtam neki, hogy a támogatására van szükségem, nem pedig arra, hogy gondomat viselje.” – mesélte.

Bár Laura azóta törölte a Facebook profilját, és újabban állítólag Angelika Pacheco néven éli az életét, valamennyit azért mégis tudni lehet a magánéletéről. Perez egy időben elkezdett új kedvesével közös képeket megosztani a közösségi médiában. A férfi, Eric Juarez, pedig szintén nyíltan beszélt a kapcsolatukról.

„Az exem lehúzta az önbecsülésemet, és az utóbbi 3 évben borzalmasan érzetem magamat. Akkora volt a kár, hogy onnan már nem volt gyógyulás, de most továbbléptem.” – írta akkor Perez a Facebookon. „Hála Istennek, hogy az új párom nagyszerű, szorgalmas, szeretetteljes, gondoskodó ember, aki engem helyez az első helyre.” – tette hozzá.

Juarez egy 2018-as bejegyzése szerint a pár később össze is házasodott, és ha minden igaz, ikerlányaik születtek, bár a bejegyzésből ez nem volt teljesen egyértelmű, de úgy tűnt, a férfi arra utal, hogy Laura öt hónapos terhes, és ikreket vár. Akárhogy is legyen, Laura Perez története mindenképpen sikertörténet, hiszen sikerült teljesen megváltoztatnia az életét. Forrás