3 csillagjegy, aki tudja, hogy mit jelent az igazi boldogság!

Tőlük aztán lehet tanulni, ők azok, akik tudják, hogyan lehet figyelmen kívül hagyni a stresszes helyzeteket, mi számít igazán az életben, és hogyan lehet igazán boldognak lenni.

Kos

A Kos jegyben született személyek nagyon optimistán viszonyulnak az élethez. Mindig távolságtartóbbak és lazábbak, nem vesznek el a részletekben, és nem engedik, hogy a kihívások ellopják boldogságukat. Imádnak szórakozni és nevetni, néha elsütnek egy-egy viccet, éppen ezért nagyon szórakoztató a közelükben lenni.

Probléma esetén megpróbálnak egyből a megoldására összpontosítani, nem stresszelnek, nem aggódnak feleslegesen, inkább a boldogságot választják.

A Kos mottója: “Az élet túl rövid ahhoz, hogy rosszul érezzem magam. A múlt már nem létezik, a jövőt senki sem tudja garantálni. Csak a jelen maradt, és megígérem, hogy mindent megteszek azért, hogy élvezzem”.

Mérleg

A Mérleg jegyében született emberek gyengéd, kedves természetűek. Tudják, hogy az Univerzum különleges sorsot tartogat számukra, ha elakadnak megpróbálnak befelé fordulni, hogy rátaláljanak a helyes útra.

Nem szeretik a konfliktusokat, ezért igyekeznek mindig gyorsan felülkerekedni a helyzeten. Jobban szeretik a békét, minden nehézséggel meg tudnak birkózni, ami az útjukba kerül.

A Mérleg mottója: “Az vagyok, amit gondolok. A szívemben csak és kizárólag a szeretet van. Lelkemben béke van. A boldogság átjárja az életem, és megpróbálok távol tartani minden negatívumot”.

Oroszlán

Az Oroszlán jegyében született emberek állandóan optimisták. Nagyon odafigyelnek az igazán fontos dolgokra, és nem engedik, hogy bárki negatívan befolyásolja őket, vagy ellopja a boldogságukat.

Függetlenül attól, hogy milyen helyzetben vannak, mindig megtalálják a kiutat. Sőt, úgy tekintenek a nehézségekre, mint az élet tanulságaira, és megpróbálnak csak a pozitív dolgokra összpontosítani.

Oroszlán mottója: “A világomban minden rendben van. Én irányítom a döntéseimet és a választásaimat, így könnyen alakíthatom a sorsomat. Minden nap és minden pillanatban a boldogságot és a békét választom”.