3 csillagjegy, akik igen nehezen nyitják meg a szívüket, mégis őrülten és odaadóan tudnak szeretni!

Vannak extrovertált és introvertált személyiségek, az utóbbiak zárkózottabbak, nehezen engednek közel magukhoz bárkit is. Befelé fordulóak, de ha egyszer megszeretnek valakit, akkor a lehető legőszintébben mutatják ki érzelmeiket.

Az alábbi 3 csillagjegyet nehéz meghódítani, de, ha egyszer megnyílnak, akkor a legszebb és legmélyebb kapcsolatot alakíthatjuk ki velük.

Rák

Elsőre úgy tűnik, hogy a Rák csillagjegy szülötte érzékeny, romantikus és kommunikatív, azonban szerelmi téren igencsak válogatós. Egy olyan hosszútávú kapcsolatra vágyik, amely tiszteleten és őszinteségen alapszik. Ahhoz azonban, hogy megnyissa a szívét, és elárulja a legféltettebb titkait, nagyon a bizalmába kell férkőzni.

Fontos számára a szerelem, és az őszinteség, ezek nélkül elképzelni sem tud egy kapcsolatot. Azokkal az emberekkel kerül közelebbi kapcsolatba, akik őszinték, melegszívűek, felelősségteljesek, motiválják, és mindenben támogatják.

Bak

Intelligens és kreatív, kitartó és nagy elvárásai vannak az élettől, éppen ezért rengeteget dolgozik. Sok barátja és ismerőse van, de igaz szerelme csak egy.

Párjától elvárja, hogy őszinte és nyitott szívű legyen, viszont ő maga eléggé zárkózott, minden bizonnyal már érte egy-két csalódás az életben.

Olyan partnerre van szüksége, aki motiválja az állandó tanulás-vágyát, megbirkózik a felfedezés és a szórakozás iránti igényével. A Bak legidegesítőbb tulajdonsága, hogy állandóan valami új ingerre van szüksége, a rutin és az unatkozás a nagy ellensége.

Szabadságra van szüksége, arra, hogy annyit dolgozhasson, amennyit csak akar, és szüksége van arra, hogy ebben a párja is “partner” legyen. Ha szívesebben tévézgetsz a takaró alatt, ne próbáld meghódítani a kalandvágyó Bak szívét.

Halak

Kiterjedt baráti kapcsolata van, azonban az igazi lelki társát csak ritkán találja meg. Imádja az életet, de a jó dolgokat nem hajlandó megosztani bárkivel. Nagyon nehéz meghódítani a szívét, ha valaki meg szeretné próbálni, bizalmat, hűséget, szabadságot, támogatást, őszinteséget és kedvességet is kell adjon neki, lehetőleg egyszerre.

Élete során több kapcsolaton van túl, míg megtalálja a társát, sokat kísérletezik, számos rövid kalandban lehet része.

Sok helyzetben meglehetősen titokzatos, de azt is figyelembe kell venni, hogy lelkileg könnyen sebezhető. Nagyon érzékeny, és ha egyszer megbántják, nagyon nehezen felejt. Inkább visszavonul, mintsem hogy megoldja a problémát.

Nem fél a magánytól, inkább van egyedül, mint egy olyan kapcsolatban, ahol nem lehet önmaga, és korlátok közé szorítják.