3 csillagjegy, akiknek egész életen át tartó szenvedés van beleírva a sorsába

Szenvedni természetesen senki sem szeret, de biztosan észrevetted, hogy egyesek hajlamosabbak az önsajnálatra, és a rossz dolgok felnagyítására, mint mások. Ez természetesen nem jelenti azt, hogy valaki nem kerülhet olyan helyzetbe, hogy már elborítják a borzalmak, és nincs más választása.

Ám vannak olyan emberek, akik sokkal jobb helyzetben vannak másoknál, mégiscsak szenvednek. A szenvedésre való hajlam a személyiségünkben gyökeredzik, amelynek természetesen az alapvető személyiségtípusokhoz, a csillagjegyünkhöz is köze van.

Ezek azok a csillagjegyek, amelyek a leginkább hajlamosak szenvedni:

Vízöntő

Nagyon sokszor át sem érzi a szenvedést, azonban mégis az attól való félelem határozza meg az egész életét. Azért keresi a változatosságot, a szabadságot, és sok esetben a földi örömöket, mert retteg attól, hogy elhatalmasodnak rajta a rossz érzések, mások pedig kihasználják és elhagyják őt.

Éppen ezért nagyon nehezen enged közel magához másokat. Bár az is igaz, hogyha egyszer már közel kerültünk egy Vízöntő szívéhez, akkor soha nem felejt el minket, és egész életében hűséges lesz hozzánk.

Szűz

Nagyon a “fejében él”, mindent kielemez, és nem hagyja, hogy az érzelmei és a sorsa “szabadon működjenek”. Saját magával és másokkal szemben is igen kritikus, éppen ezért folyamatosan tart tőle, hogy mit gondolhatnak róla mások. Ám a megközelítési módja sajnos fordítva sül el!

Éppen ezzel a megközelítési móddal tartja távol magától az igazi boldogságot, mivel a szíve egy képzeletbeli burokban dobog. Ha valaki túlzottan közel kerülne hozzá, ő inkább eltaszítja, csak ne kelljen szenvednie. Pontosan ez az, ami hosszan tartó szenvedésre kárhoztathatja a szüzeket.

Nyilas

Bár nagyon tehetséges, energikus, és sok esetben ezoterikus képességekkel is rendelkező személyiségtípusról van szó, aki egyáltalán nem kommunikál rosszul az emberekkel, valamiért mégsem érti őket igazán. Egyfolytában munkál benne egy olyan gyanú, hogy az emberek ki akarják őt használni, és éppen ezért mindent elkövet, hogy védelmezze velük szemben a személyes terét.

Az árulástól való félelem következtében a tiszta, jó szándékkal közelítő emberek segítségét és visszautasítja. Ezért elmagányosodhat, sem más emberekhez, sem közösségekhez nem tartozik, és teljesen elszigetelődhet.