3 csillagjegy, akikről úgy tartják, hogy arany szívük van!

Biztosan neked is van olyan ismerősöd, akiről tudod, hogy bármikor, bármilyen körülmények között önzetlenül segít. Ő az, akinek akkora szíve van, hogy az egész világ belefér, nem számító, nem törődik azzal, hogy mit kap a szeretetért cserébe, egyszerűen csak szívből cselekszik.

Az alábbi 3 csillagjegy szülötteiről úgy tartják, hogy arany szívük van!

Bika

Őszinte, néha túlságosan közvetlen, nagyon figyel a részletekre, és mindig kész segíteni azoknak, akiknek szükségük van rá.

Soha nem ítélkezik a meghozott döntéseid miatt, hanem éppen ellenkezőleg, mellette mindig biztonságban leszel, védelmet és szeretet áraszt. Feltétel nélkül mindig kiáll melletted, támogat, tanácsot ad, fogja a kezed a legnehezebb pillanatokban is.

“Minden nap egy lehetőség az álmod megvalósítására. Minden nap tökéletes a maga valóságában. A tartalmas napok összességéből alakul egy tartalmas élet.”

Mantra: “Az elmém tele van szerető és magabiztos gondolatokkal, amelyek tükröződnek az életemben. Lelkemben nincs helye gyűlöletnek, megvetésnek, negatívumnak. Szeretetet sugárzok és feltétel nélküli szeretetet adok”.

Vízöntő

A Vízöntő a legpozitívabb csillagjegy. Tiszta és érzékeny lelkű, mindig segít a rászorulókon, és van egy különleges adottsága: tudja, hogyan kell mosolyt csalni egy ember arcára, legyen bármilyen nehéz helyzetben is. Mélyről jövő nyugalmat sugároz, mellette biztonságban és boldognak érezheted magad.

A Vízöntőtől sok mindent tanulhatsz, de az egyik legfontosabb az, hogy egy életünk van, az idő pedig telik, ezért értékelni kell minden egyes pillanatot amit ezen a földön töltünk.

“Nem tudjuk megváltoztatni az életünket! Csak a hozzáállást tudjuk megváltoztatni, ahogyan az életünket éljük. Minden pillanat a legjobb pillanat, és minden hely a legjobb hely.”

Mantra: “Az idő telik, és megtanulom jobban értékelni. Számomra az igazi kapcsolatok, az értelmes munka és a nyugalom számít leginkább. Semmi más nem fontos.”

Ikrek

Az Ikrektől született lélek személyisége hihetetlen. Ha szeretnéd mindig a pohár teljes oldalát látni, és örömet találni ott, ahol csak szomorúság és fájdalom van, akkor keresd egy Ikrek csillagjegyű személy társaságát. Tőle megtanulhatod, az élet egyszerű és szép művészetét.

Az Ikrek minden pillanatban arra törekszik, hogy megmutassa, milyen szép is az élet. Mindig a segítségedre lesz, a legjobb tanácsokat adja, amikor szükséged van rá, megláttatja az erősségeidet, és arra ösztönöz, hogy fedezd fel belső erődet és légy magabiztosabb.

Minden helyzetben a pozitívra összpontosít, a rosszban is megtalálja mindig a jót.

“Reggel, amikor felébredünk egy jó nap kezdődik. Minden lélegzetvételben egy jobb nap reménye van. Minden szó egy esély arra, hogy valami rosszat jóvá változtassunk.”

Mantra: “Minden negatív gondolatomat lecserélem egy pozitívra. A szívem tele van szeretettel. Lelkemben nincs helye gyűlöletnek vagy megvetésnek. Boldog vagyok, szeretem azt az életet, amit élek.”