3 női csillagjegy, akinek varázsereje elűzi a férfiak boldogtalanságát

Minden nő rendelkezik egy különleges képességgel, amely által kiemelkedik a tömegből. Minden férfinak szüksége van a biztonságot és harmóniát adó női szeretetre.

Az alábbi 3 csillagjegyben született nők úgy érzik, hogy életfeladatuk megmenteni a férfiakat. Bátrak, minden akadályt legyőznek, szembe mennek a legnehezebb problémával is. Ki ne szeretne egy ilyen társat?

Kos

A Kos nő akkor érzi magát a legjobban, amikor cselekedni tud, ha minden erejével küzdhet azért, amit el szeretne érni. Míg más csillagjegyek inkább többször átgondolják a lehetőségeket, többféle megoldást keresve, ő a bikát a szarvánál ragadja meg, és mindennel szembeszáll.

A Kos csillagjegy szülötte önálló, odaadó, mindent megtesz, hogy párja boldog legyen, de neki is igénye van a szeretetre. A Kos nő rendkívül odaadó, és ezt igyekszik minden percben ki is mutatni. Képes harcba szállni partnere boldogságáért, szenvedélyes és ambiciózus.

Szűz

A Szűz csillagjegyű nőről úgy tartják, hogy az összes csillagjegy közül ő a legerősebb. Tűzön-vizet át képes kitartani a férfi mellett, akit szeret. Mindig megtalálja a legjobb megoldást, akkor is, ha a dolgok nem a tervei szerint alakulnak.

Gyakran akár még az áldozat szerepét is bevállalja. Egyetlen szóval el tud űzni minden szomorúságot vagy szenvedést, igazán szerencsés, akinek ilyen párja van.

Éles gondolkodású, mindent előre nagyon jól megszervez, összeszedett és praktikus gondolkodású. A megoldások szinte maguktól jönnek, soha nem vall kudarcot, számára mindig elsőbbségét élvez a béke, a harmónia és a boldogság.

Nyilas

Egy női harcos puszta jelenlétével is kimagaslik a tömegből, a Nyilas pedig pontosan ilyen. Bátorság folyik az ereiben, és küzd az eszméiért. A körülötte lévők gondjai elsődlegesek számára, állandóan segítőkész. Egy Nyilas nővel csodálatos az élet, a párja soha semmiben nem szenved hiányt.

Nem hagyja, hogy elnyomják, végsőkig védi az elveit, mindig nagyon magabiztos. Tisztában van vele, hogy pontosan ott van, ahol lennie kell, és mindig kéznél van a megfelelő megoldás. Kalandvágyó, de aranyszíve van, fontos számára, hogy a párja boldog életet éljen.