4 csillagjegy, akikre titokban rengetegen irigyek

Akadnak olyan csillagjegyek, akik átlagon felül sikeresek, ügyesek, talpraesettek, szépek és még sorolhatnánk. Éppen ezért a zodiákus többi tagja hajlamos rájuk féltékenykedni, mert elfelejtik, valójában senki nem tökéletes.

Az Ikrek jegy szülöttei extra jó kommunikációs képességekkel rendelkeznek, ezért képesek tényleg mindenkivel megtalálni a közös hangot. Emiatt persze népszerűek is, sok barátjuk van, akik imádják az Ikreket eszük és sziporkázó humoruk miatt. Azok a csillagjegyek, akik introvertáltabbak, kevésbé tudnak csevegni másokkal, féltékenykedhetnek emiatt. Titkon ugyanis arra vágynak, hogy ezek a dolgok nekik is ennyire könnyen, ennyire ösztönösen működjenek. Ezzel a kis irigykedéssel alapvetően nincs semmi baj, de ha ilyesmit érzel, tudnod kell, hogy mindenki másban erős. Biztosan neked is van olyan tulajdonságod, amiért féltékenykednek rád!

Az Oroszlán csillagjegy szülöttei igazi királyok és királynők, komplett udvartartással rendelkeznek és a másik nem egyszerűen odáig van értük. Ehhez ráadásul látszólag semmit nem kell tenniük, a kisugárzásuk mindent elintéz helyettük. Ezt persze nem nézi jó szemmel a zodikákus többi tagja, hiszen ki ne vágyna ilyen komoly rajongótáborra? Azt azonban nem tudják, hogy az Oroszlánok sokszor csak kívülről tűnnek ennyire magabiztosnak, belül gyakran önbizalomhiánnyal és bizonytalansággal küzdenek, az ő életük sem csak siker és csillogás.

A Skorpió jegyben születettek annyira erősnek és szívósnak tűnnek a többi csillagjegy szemében, hogy rendesen csodálják őket. Arról nem beszélve, hogy mindenkit lenyűgöz, milyen elképesztően jó megérzésekkel rendelkeznek. Ezzel persze sok ellenséget is szerezhetnek, előfordulhat ugyanis, hogy mások komolyan féltékenykedni kezdenek rájuk. Ennek oka, hogy a Skorpió ereje miatt a többi csillagjegy szülöttei gyengének, kicsinek érezhetik magukat. A Skorpió ebben az esetben annyit tehet, hogy megpróbál ezekkel a személyekkel mély beszélgetéseket folytatni, amikben elmondja, nincs miért tartania tőle a többieknek.

A Nyilasok óriási energiával rendelkeznek, ami ráadásul életük végéig kitart. Mindig készen állnak egy újabb kalandra, pörögnek, soha nem fáradnak el, ami külső szemlélőként egészen hihetetlen. Mindig vannak céljaik, amikért kőkeményen dolgoznak, nem félnek új dolgokba belevágni. Az ijedősebb, félősebb, a kockázattól rettegő csillagjegyek ezért nagyon féltékenyek rájuk, titkon szeretnének ők is ennyire bátrak lenni. Ezzel szemben a felszínen örökké csak azt hajtogatják, hogy a Nyilas meggondolatlan és meg fogja ütni a bokáját… De mindenki tudja, hogy ez nem így lesz!