7 jel, ami arra utal, hogy komolyan szükséged van a gyógyulásra

Ha gyógyulásról van szó, sok különböző lehetőséget kell figyelembe vennünk. Noha fizikailag teljesen egészséges lehetsz, ha nem figyelsz oda a szellemi és lelki egészségedre, könnyen megtörténhet, hogy rosszul érzed magad.

Időnként mindannyiunknak szükségünk van egy kis gyógyulásra, de nehéz megállapítani, mikor kell hátralépnünk, és külső szemszögből megfigyelnünk önmagunkat. Bár sokszor úgy tűnhet, hogy mindent kézben tartasz, amikor a dolgok elkezdenek széthullani, rájössz, hogy sokkal jobban összecsaptak a fejed felett a hullámok, mint ahogy azt gondoltad volna. Azonban, mint energiával rendelkező teremtmény, meggyógyíthatod saját magadat a legbensőbb szinteken.

Az alábbiakban áttekintünk néhány olyan jelzést, amelyek arra utalnak, hogy gyógyulásra lehet szükséged, és azt is megnézzük, mit tehetsz ennek érdekében. A cikk végén találsz egy videót is, amely még többet árul el a benső gyógyulás folyamatáról. Akár múltbéli személyes problémákkal kell szembenézned, karmikus adósságokkal vagy valami mással, mindenképpen fontos, hogy tisztában légy azokkal sérülésekkel, amik benned keletkeztek. Minél inkább tudatában vagy ezeknek a jeleknek, annál inkább képes leszel felismerni azokat a problémákat, amelyek felmerülhetnek az energiameződben.

1. Nem tudod megtisztítani az elmédet, akármilyen keményen is próbálkozol

Amikor valamilyen gyógyulásra van szükségünk, nehéz lehet a megfelelő módon megfogalmazni a gondolatainkat. Ahelyett, hogy tisztán gondolkodnánk, sok stressz halmozódik fel bennünk. Ez belső káoszhoz vezet, és nem engedi, hogy az energiák a megfelelő módon áramoljanak.

2. Rossz szokásokhoz fordulsz, hogy jobban érezd magad

Ha gyógyulásra van szükséged, különböző dolgokhoz fordulhatsz, mintegy védekező mechanizmusként. Bár ez nem egészséges módszer, nagyon sokan fordulnak hozzá. Ez bármi lehet, olyan veszélyes és súlyos dolog is, mint a kábítószerek használata, vagy akár olyan egyszerű is, mint a késő éjszakai nassolás. Mindenkinek megvannak a saját módszerei.

3. Folyamatosan kimerültnek érzed magad minden különösebb ok nélkül

Minél kimerültebbnek érzed magad, annál egyértelműbb, hogy valamilyen módon gyógyulásra van szükséged. Ezek a dolgok nem jelentkeznek ok nélkül. Megtörténhet, hogy nem tudod megállapítani, mi lehet a kiváltó ok, de biztosan van valami a háttérben.

4. Folyamatosan túlreagálod a dolgokat, vagy éppen ellenkezőleg, nem reagálsz a megfelelő mértékben

Nem tudsz megfelelően reagálni a körülötted történő dolgokra. Nem vagy elég izgatott a pozitív dolgok miatt, vagy túlságosan is letörnek a negatív dolgok. Ezt a figyelmeztető jelet soha nem szabad figyelmen kívül hagynod, különösen akkor, ha nagy kilengéseket tapasztalsz a reakcióidban.

5. Azt tapasztalod, hogy nagyon nehéz az élet pozitív dolgaira összpontosítanod

Amikor gyógyulásra van szükségünk, az agyunk a negatív gondolatokhoz fordul. Ezzel komolyan meg kell küzdened, és nem szabadulhatsz meg tőle, ha nem indulsz el a gyógyulás útján. Bár az ezen a szinten történő gyógyulás nem fogja teljesen eltüntetni a rossz dolgokat, és más tényezők is szerepet játszhatnak, önmagad megismerése sokat segíthet a javulásban. Minél jobban gyógyulsz, annál pozitívabb lesz a gondolkodásmódod.

6. Úgy érzed, hogy nem a megfelelő helyen vagy

Amikor komoly gyógyulásra van szükségünk, sokan érezzük úgy, hogy nem vagyunk otthon a saját testünkben. Úgy érzed, mintha nem ott lennél, ahol ebben a pillanatban lenned kellene, és ez számos okból nagyon ijesztő és nyomasztó lehet.

7. Úgy érzed, hogy elveszted az irányítást a saját életed fölött

Minél inkább előrehalad ez a helyzet, annál inkább elveszted az irányítást. Ha ellazítod az elmédet, és helyreállítod a saját energiáidat, visszanyerheted az irányítás érzését. Végső soron el kell engedned azokat a dolgokat, amiken nem tudsz változtatni, mert ha nem teszed, túl sok feszültséget engedsz felhalmozódni magadban.