7 különböző csók és jelentésük

A romantikus kapcsolatok talán legfontosabb eleme a csókolózás. Ez egy módja annak, hogy teszteljük a lehetséges partner kompatibilitását. A vonzalom ezen apró jelei a baráti, plátói megbecsüléstől a mélyebb, intenzívebb vonzalomig bármit jelezhetnek. A kérdés az, honnan tudhatjuk, hogy vajon melyikről van szó?

Megismertetünk hét különböző típusú csókváltás jelentésével, rengeteg mindent megtudhatsz, ha odafigyelsz.

Arcpuszi:

A vonzalom jele, amely a baráti társaságtól a romantikus érdeklődésig bármit jelezhet. Ha valaki egy randi végén arcon csókol, az azt jelenti, hogy az illető, akivel együtt voltál, élvezte a társaságodat. Ha valaki a nyakad köré vagy a válladra teszi a kezét, az egy plusz jelentést ad a szeretet ezen megnyilvánulásának.

Fülcimpás csók:

A fülcimpára adott csókot erősen romantikus gesztusnak tekintik, mivel a fül nagyon érzékeny testrész, amelyet az intim partnerek számára tartanak fenn. A barátok nem szokták megcsókolni egymás fülcimpáját, így ha valaki ott csókol meg, az azt jelenti, hogy vonzódik hozzád.

Eszkimó csók

Ha nem tudtad volna, az orrod dörzsölését egy másik emberrel eszkimó csóknak nevezik, és ez nem baráti gesztus, inkább komoly vonzalmat mutat. Ez a cselekedet azt mutatja, hogy valaki nem csak plátói módon vonzódik hozzád. A hosszú távú partnerek gyakran mutatják ki így szerelmüket, Ha egy újabb partner teszi ezt veled, az azt jelenti, hogy komoly kapcsolatot tervez.

Francia csók

Ez az egyik lehető legromantikusabb gesztus, amelyet azoknak tartogatsz, akikhez vonzódsz. Ez a közelséget jelzi az érzéki intimitással együtt. Nyitott szájjal teszed a francia csókot azzal a személlyel, akivel komolyabb kapcsolatot szeretnél kialakítani, akár érzelmileg, akár fizikailag. Nem szabad elsietni a francia csókot, légy fokozatos, nagy figyelmet fordítva a partnered jelzéseire.

Homlokcsók

Ezt a fajta csókot szorult helyzetben kapod egy barátodtól, aki megpróbál megvigasztalni. Ha azonban egy olyan személy, aki már intimebb módon megcsókolt téged, homlokon puszil, az azt jelenti, hogy a vonzalom mélyebb szintre fejlődik. Ha a partnereddel szájon csókoltátok egymást, és ő utána a homlokodra csókol, az azt jelenti, hogy az illető erős érzelmeket táplál irántad, az azt jelenti, hogy vonzódik hozzád.

Meglepetéscsók

Ha valaki meglepetésszerűen csókol meg, az azt jelenti, hogy jól érzi magát veled. Nem tenné ezt olyasvalakivel, aki nem áll hozzád közel. A meglepetéscsók spontán kitörő szeretetet jelez, és azt jelenti, hogy valaki ellenállhatatlanul vonzónak talál téged.

Könnyed és hosszan tartó csók

A francia csókkal ellentétben, amely erős vonzalmat mutat, ez a csók édes és gyengéd szeretetet jelez. Ha a partnered így csókol meg, az azt jelenti, hogy eléggé törődik veled ahhoz, hogy időt szánjon rá, hogy éreztesse veled, hogy megbecsül, és hogy átgondoltan fejezze ki a szeretetét.

Az emberek soha nem csókolják meg egymást valamilyen értelem vagy szándék nélkül. Most, hogy tudod, mit jelentenek a különböző típusú csókok, odafigyelhetsz a romantika rejtett jeleire, és többet tudhatsz meg arról, akit szeretsz.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.