70 éves a férj és 23 éves a feleség, most született meg az első gyermkekük, de még legalább hármat terveznek. Nézzétek a picit

Felháborodást Kiváltó Történet: Egy Fiatal Nő és Egy Idős Férfi Kapcsolata: Egy nem mindennapi történet keltett felháborodást és figyelmet, egy fiatal nő és egy idős férfi közötti kapcsolat került a középpontba.

A páros, akik több mint négy évtizedes korkülönbség van, boldogan neveli egyéves gyermeküket, és esküvőre készül, ezzel elhallgattatva a kételkedőket. A 24 éves kanadai Stefani Anderson és 69 éves nyugdíjas vőlegénye, Don Walper, boldog szülők, akik közösen nevelik kisfiukat, Lachlant. Stefani azóta kevesebb kritikát kap, mióta bemutatták fiukat, és jelenleg az esküvőjüket tervezik.

Stefani és Don öt évvel ezelőtt találkoztak egy bárban, ahol Stefani dolgozott, és hamar randizni kezdtek. Bár Stefani családja, beleértve szüleit és testvérét, eleinte ellenezte a kapcsolatot Don életkora miatt, végül elfogadták őket.

Idegenek sértései is érkeztek, de most, hogy van egy babájuk és jegygyűrűjük, könnyebben figyelmen kívül hagyják a negatív megjegyzéseket. Íme a fotók:

Don, aki korábban már elvált, élvezi az új apaszerepet, és büszke kisfiára. Stefani és Don családja idővel elfogadta a kapcsolatot, és Stefani szoros barát ápol Don nővérével. Stefani szerint kapcsolatuk erős, és nem törődnek a bírálatokkal.