8 híres apa, akinek a legnagyobb családja van

Gondolkodtál már azon, hogy hány gyereked lesz életedben? Nos, van néhány tanácsunk. A létező kutatások szerint azok a szülők, akiknek legalább 4 vagy még több gyerekük van, általában boldogabbak és általában elégedettebbek az életükkel. És úgy tűnik, néhány celeb apuka már ezt a szabályt követi, például Brad Pitt, akinek 6 gyereke van, vagy Elon Musk, akinek családjában 10 gyerek van.

Ezért szeretnénk meglepni téged azokkal a hollywoodi apákkal, akiknek több gyerekük van, mint gondolnád.

1. Elon Musk: 10 gyerek

Nemrég váratlan hírrel lepte meg a média a közönséget – a milliárdos Elon Musk 10 gyermekes apuka lett. Érdemes megjegyezni, hogy Musk kétszer ikreket, egyszer pedig hármas ikreket köszöntött.

2. Eddie Murphy: 10 gyerek

Elon Musk mellett Eddie Murphy is az első helyet foglalja el listánkon – a színész szintén 10 gyerek apja. Murphy-nek 6 lánya és 4 fia van, és imádja az apaságot, áldottnak nevezi magát, hogy mindannyian vannak neki.

3. Mel Gibson: 9 gyerek

A színész Mel Gibson kicsit hátrébb áll a listán, de így is hatalmas családja van – ő 9 gyermek boldog apukája! Gyermekei 4 éves kortól a 40-es éveikig terjednek, összesen 2 lánya és 7 fia van.

4. Mick Jagger: 8 gyerek

Listánk másik boldog apukája a Rolling Stones frontembere, Mick Jagger. A 79 éves férfi 8 gyermeket nevel, akik 5 és 51 év közöttiek. Emellett Jagger 5 unoka nagypapája és 2 gyermek dédnagypapája is.

5. Clint Eastwood: 8 gyerek

Egy másik 8 gyermekes apa a múlt századi westernfilmek sztárja, Clint Eastwood. A 92 éves színész 6 lányt és 2 fiút nevel, 6 különböző nőtől.

6. Mike Tyson: 6 gyerek

A küzdősportok talán legnépszerűbb embere, Mike Tyson nemcsak a karrierjében, hanem a családjával is sikeres. Az egykori világbajnok jelenleg 6 gyermeket nevel.

7. Robert De Niro: 6 gyerek

Minden híres szerepe ellenére az általunk szeretett filmekben, Robert De Niro számára a legfontosabb szerep az apaság. A színész 6 gyermek, köztük 2 lány és 4 fiú imádott apukája.

8. Brad Pitt: 6 gyerek

Végül, de nem utolsósorban egy másik boldog apa a listánkon: Brad Pitt. A színész 6 gyermek édesapja: Közülük 3 örökbefogadott és 3 biológiai.

Te hány gyereket szeretnél? Egyetértesz azzal, hogy minél több – annál jobb?