3 érzékeny csillagjegy: őrizd velük a szoros barátságot, mert az Univerzum küldte neked őket!

Van három olyan csillagjegy, amely sokkal érzékenyebb, mint általában a többiek. Van olyan ismerősöd, aki az alábbi 3 csillagjegy valamelyikéhez tartozik? Jól becsüld meg, hiszen ő lehet az egyik legszebb ajándék az életedben!

Rák

A Rák jegyében született emberek a világ legérzékenyebb lelkei. Teljes mértékben átérzik a körülöttük lévők érzéseit, valósággal megszakad a szívük, ha valakit szenvedni látnak. Szándékosan soha nem bántanak senkit. Éppen ezért nagyon érzékenyek minden hozzájuk intézett szóra és a hangszín minden változására. Mik a legnagyobb félelmeik? Nehogy bántsák és elhagyják őket azok, akiket nagyon szeretnek.

Érzékeny lelkűek, és könnyen összetörik a szívük. Ezért érzelmi szinten szükségük van egy partnerre, aki érti őket, és tud kommunikálni velük. Csak akkor érzik jól magukat, ha a párjuk nem akadályozza abban, hogy önmaguk legyenek. A Rákoknak őszinteségre van szükségük, de soha nem szabad túl keménynek lenni velük, különben sérülnek az érzéseik.

Halak

A Halak hihetetlenül érzékeny emberek. Erősen együtt éreznek a körülöttük lévő emberekkel, és nagy hatással vannak rájuk az érzelmeik. Ha a partnerük nevet, ők is nevetnek, de, ha viszont sír, akkor ők is egyből elszomorodnak.

Nehezen tudják elviselni, ha valaki szenved, mindent megtesznek azért, hogy enyhítsék a fájdalmát. Addig nem tudnak megnyugodni, amíg meg nem bizonyosodnak róla, hogy a szeretteik jól vannak.

A Halak nem szeretik, ha párjuk túl sérülékenynek látja őket; szabadságra és térre van szükségük, hogy meg tudják oldani a saját problémáikat és elsimítsák a bennük uralkodó káoszt. Mindig ott állnak a szeretteik mellett, képesek arra, hogy átvállalják a terheiket.

Bika

A Bikák nyugtalanná válnak, amikor úgy érzik, elvesztették az irányítást egy helyzet felett. Nem szeretnek ismeretlen területen lenni, vagy váratlan problémákkal szembesülni. A rutin megváltozása mélyen érinti őket, spontán helyzetben nem tudnak mit kezdeni. Egy rossz mozdulat a partner részéről, és órákig vagy akár napokig is idegesek lehetnek.

Elég könnyen tartanak haragot, így nehezen tudnak túllépni a párkapcsolati problémákon, főleg, ha a párjuk hibája. A Bikák annyira összpontosítanak egy helyzetre, hogy végül a képzeletüket használva a valóságtól egy teljesen eltérő történetet alakítanak ki. Ez is az oka annak, hogy olyan partnerre van szükségük, aki nagyon nyitott, türelmes és hajlandó sok mindent elnézni. Amikor azonban szerelmesek, mindent megtesznek szívük választottjáért.

Egy olyan személy mellett érzik jól magukat, aki világosan közli az érzelmeit, hogy ne legyen helye félreértelmezésnek. A testi és lelki fájdalomtól is nagyon védik magukat.