„Hogy engedhette Affleck, hogy ezt viselje?” Lopez megjelenése az Elle’s Women rendezvényén vitát váltott ki

Még a férje sem tudta felemelni a szemét a zavarodottságtól mellette! 🫣😓 Lopez melltartó nélkül, nyitott háttal jelent meg és emelte a hőmérsékletet! 🤤🔥”Legalább nem teljesen meztelenül”, „Nem féltékeny Affleck?” és hasonló kommentek érték a showbiznisz párját! 💬 Készülj fel rá, hogy a cikkben látható fotók láttán elakad a szavad! 👇

Tagadhatatlan, hogy J. Lopez a legnagyobb amerikai sztárok közé tartozik, az egyik legbefolyásosabb előadóművész, ünnepelt színésznő, énekesnő és táncos, akit rajongói csak „J. Lo”-ként ismernek. A szórakoztatóiparban betöltött pótolhatatlan szerepét aligha lehet túlbecsülni.

Hihetetlen karrierje csúcspontjai és forrongó magánélete mellett nagy figyelmet kapnak a közvéleménytől divatválasztásai, amelyek gyakran meglehetősen felháborító és merész választásokba csapnak át. Ezúttal sem volt kivétel. A házastársak az Elle 2023 Women in Hollywood című műsorán jelentek meg.

Egy ilyen jeles alkalomra a Grace Ling által 3D technológiával tervezett, Grace Ling által egyedileg neki készített, csillogó ezüst-kék színű melltáblát részesítette előnyben. Ez megmutatta tónusos hasizmait, hátát, és alig takarta intim részeit. Homokóra alakját tökéletesen kiemelte, és ott mindenki figyelmét magára vonta.

„Éppen azok a tulajdonságok, amelyek miatt a nőket gyakran kritizálják – mint például a véleményünk megváltoztatása, az érzelmek kimutatása és a multitasking – valójában a szuperképességeink, és meghatározzák, hogy kik vagyunk nőként”.