Amit Peter Srámek művelt tegnap élő adásban Sztárban Sztár All Starsban, arra senki nem volt felkészülve – Megfagyott a levegő a stúdióban…Videó

Nincs híján a meglepetéseknek a Sztárban Sztár All Stars első műsora, Peter Srámek ugyanis Tóth Gabi bőrébe bújt, az előadást az énekesnő is megbabonázva nézte.

Rögtön azután, hogy Tóth Gabi lenyomta a színpadon exét, Trap kapitányt, Tóth Gabi ismét a színpadra került, csakhogy Peter Srámek alakításában. Az énekes az Átkozott nyár című dalt adta elő, produkciójától elalélt a zsűri.

Stohl András tátott szájjal nézte végig az előadást, szerinte „100 százalékos átlényegülést” láthattunk; Hajós András véletlenül csókolom, uramot köszönt a folyosón, annyira meggyőző volt az átalakulás; Liptai Claudia csak az énekes szőrös lába miatt tudta megkülönböztetni a két fellépőt.

Tóth Gabi párja biztosan bánja, hogy nincs ott
Megjegyezték, hogy a fellépő műmelle önálló életet élt, bár Hajós András szerint ettől csak valósághűbb lett – ekkor Tóth Gabi is mikrofont ragadott. Szerinte párja, Papp Máté Bence sajnálja, hogy épp Kínában táncol, mert ő is örült volna annak a mellnek… A jókedv és a poénkodás nagyon megy mindenkinek a stúdióban.