60 év után újra találkoztak, és össze is házasodtak! A gimis szerelmesek – ma nagyszülők bebizonyítják, az igaz szerelem nem ismer korlátokat

Egy férfi és egy nő, akik már túl vannak a fénykorukon, és akik középiskolai szerelmesek voltak, most újra találkoztak, egymásba szerettek, és úgy döntöttek, összeházasodnak.

A TikTok-on vírusként terjedő videóban Thomas a tampai repülőtéren térdre ereszkedik, és egy gyönyörű szerelmi vallomást olvas fel barátnőjének, Nancy-nek, ami egy romantikus lánykéréssel végződik.

Az ősz hajú páron most a világ szeme, akik bár 60 év múltán is, de valóra váltották a tinédzserkori álmukat. Thomas a repülőtéren várt a kedvesére egy csokor vörös rózsával és egy ékszerrel, aztán, miután Nancy-t egy szék biztonságába helyezte, féltérdre ereszkedett, megható szavakkal ecsetelte, amit az asszony jelent neki, és végül megkérte a kezét, hogy élete végéig a felesége legyen.

Az izgatott és boldog Nancy könnyek között fogta meg párja kezét, meghatódva Thomas gesztusától. A klip végén a boldog pár és a barátok, akik segítettek Thomasnak a meglepetésben, lufikkal a kezükben vették körül őket és gratuláltak. Aztán készítettek róluk egy fotót is, egy táblával, amelyen az állt: „Igent mondott!”

Thomas nem fukarkodott a szavakkal. Bár nyilvános helyen mondta ki azokat, és talán még lámpaláza is volt, szívet megható szónoklatot adott elő kedvesének. „Kedves Nancy” – indította szavait, melyeket az egybegyűltek izgatottan hallgattak.

„60 éve, hogy találkoztunk, 56 éve, hogy együtt voltunk, 10 éve, hogy utoljára láttalak, és 20 napja, hogy újra kezdtük. Mindig is te voltál az, akit a mazsorett-korszakod óta szerettem. Olyan mosolyt csalsz az arcomra, amitől a szívem megdobban. Az elmúlt három hétben minden nap és minden órában rád gondoltam, minden este órákig beszéltem veled, és újra meg akartalak ölelni, elmondani, mit jelentesz nekem. A hétvégén valóra váltottuk ezeket az álmokat, és valósággá tettük őket.

Te vagy a leghihetetlenebb ember, akivel valaha találkoztam. A kedvességed és az együttérzésed a kevésbé szerencsések iránt megérintette a szívemet és megváltoztatott. Te vagy minden, amire valaha is vágytam egy társban, egy szeretőben, egy barátban, ezért Nancy, ma alázatosan egy ajánlattal fordulok hozzád.

Szeretném veled leélni az életem hátralévő részét, minden pillanatot megosztani veled, minden napot ünneppé tenni és hazajönni hozzád, a karjaidban ébredni, megosztani álmainkat és vágyainkat, nevetni és sírni, támogatni egymást. Jobban szeretlek, mint azt szavakkal ki lehetne fejezni, és jobban, mint azt te megérthetnéd.

Életem hátralévő részét azzal akarom tölteni, hogy ezt bebizonyítsam neked, és hogy te legyél a legboldogabb nő a világon. Nancy, megtisztelsz-e azzal, hogy a lelki társam, mindenben társam és szerető feleségem leszel örökre?” – hangzott el a kérdés, amire Thomas egész életében várt.

A járókelők is lelassítottak a nem mindennapos esemény láttán, és sokan előkapták a telefonjaikat, hogy megörökítsék ezt a sokunknak példaértékű szerelmi vallomást az utókornak.

Olyanok is voltak, akiket könnyekig hatott a jelenet. Az internetezők pedig kommentek ezreivel árasztották el az idős párt, és örömmel állapították meg, hogy létezik az igaz szerelem, és sosem késő megismerni.