A 22 éves lány “beleszeretett” egy 57 éves bácsiba… Biztos nem a pénzéért…

A 22 éves lány beleszeretett egy 57 éves férfiba. 14 hónapja vannak együtt…. De miért?

A 22 éves lány beleszeretett az 57 éves bácsiba

Az ehhez hasonló kapcsolatok, bár egyre több van, mégis ambivalens érzelmeket váltanak ki belőlünk. A 22 éves Brightny és az 57 éves James véletlenül találkoztak az egyik étteremben. Mint a férfi visszaemlékezik, a lány azonnal felkeltette a figyelmét. Most 14 hónappal később még mindig együtt vannak, és nagyon szeretik egymást….

Brightny Új-Zélandról származik, de szeretője miatt úgy döntött, hogy feladja jelenlegi életét. Jameshez ment lakni. Az 57 éves férfi lányai egyáltalán nem kedvelik. Az egyik annyira dühös apjára és kedvesére, hogy halálosan megfenyegette Brightny-t.

@agegap50 What does james daughters think of brightnye? #sugarbaby #sugardaddy #agegap #realcouple #inlovewithyou ♬ original sound – Unlikely love

Brightny és James együtt vezetik a meglehetősen népszerű TikTok profilt, az „agegap50”-et. Nemcsak érzéseiket, hanem problémáikat is megosztják ott. Sőt, szívesen válaszolnak az internetezők kérdéseire is. Jó néhány van. A legtöbb közülük a nyomdafestéket sem bírja…

A legtöbben úgy gondolják, hogy a lány a pénzért van a férfival. Biztosan nem szereti… A páros azonban úgy érzi, hogy hatalmas szerelem van kettejük között.

Az tény, hogy a férfi tele van lóvéval. Az előző feleségének is vett egy Maseratit. A válás után nála hagyta…

@agegap50 #sugarbaby #sugardaddy #agegap #realcouple #inlovewithyou @Brightnye ♬ original sound – savannahdextermusic