A 29 éves modell feleségül ment egy 75 éves milliárdoshoz: „Ő életem szerelme”

A 29 éves modell feleségül ment egy 75 éves milliárdoshoz – sokan megkérdőjelezik a kapcsolatukat, de a nő azt állítja, valóban szerelmes a férjébe.

Gyakran mondják, hogy a szerelem nem ismer korlátokat, és az életkor csak egy szám, de sokan nem hisznek feltétel nélkül ebben a romantikus elképzelésben.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Cổ Ngân (@cokimngan) által megosztott bejegyzés

Érdekházasságok mindig is léteztek, sőt, régen talán még ritkábbak voltak az őszinte vonzalmon alapuló kapcsolatok, de ez a fiatal nő, aki feleségül ment egy jóval idősebb férfihoz, kitart amellett, hogy az ős esetükben valóban szerelemről van szó.

A 29 éves modellt többen is azzal vádolták, hogy kizárólag érdekből ment hozzá 46 évvel idősebb, gazdag férjéhez, ő azonban megvédte önmagát és a kapcsolatukat, mondván, az érzései nagyon is valódiak.

Co Ngan, a 29 éves vietnámi modell, Wynn Katz, egy 75 éves Los Angeles-i vállalkozó felesége. Az Instagramon ismerték meg egymást, majd Katz, aki a Rough Roses női táskákat forgalmazó cég tulajdonosa és tervezője, Vietnámba utazott egy üzleti útra, és ekkor személyesen is találkoztak. A pár azt mondja, első látásra egymásba szerettek.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Cổ Ngân (@cokimngan) által megosztott bejegyzés

Többször is szakítottak ugyan, de mindig visszataláltak egymáshoz, és végül összeházasodtak, hogy megerősítsék szerelmüket. Co Ngan biztos a párválasztásában, és kijelentette: „Ő életem szerelme, ebben biztos vagyok.”

A kapcsolatuk azonban rengeteg kritikát kapott, és a modellt többen komoly vádakkal illették. „Csak a pénze érdekel téged” – ez a leggyakoribb hozzászólás, amit a közösségi oldalak felhasználóitól kap.

„Csak arra vársz, hogy megörökölhesd a vagyonát” – írják mások.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Cổ Ngân (@cokimngan) által megosztott bejegyzés

Co Ngan azonban igyekszik megvédeni magát: „Számomra ez mindig is csak szívügy volt. Tényleg szeretem őt” – mondja.

Tény, hogy a modell épp elég híres, ezért férje vagyona nélkül is nagyszerűen boldogulna, de van, akiket még ez az érv sem győz meg, és ők azt mondják, az amerikai állampolgárság megszerzése motiválta a házasságra.

Bár sokan azt gyanítják, hogy a nő szereleme nem őszinte, a pár boldognak tűnik együtt, és nem sokat törődnek a kritikával.