A 3 leghűségesebb és a 3 leghűtlenebb csillagjegy

Ezoterikus szakértők úgy vélik, vannak csillagjegyek, akik sokkal gyakrabban csalják meg a párjukat, mint mások – ahogy léteznek olyanok is, akik a végletekig hűségesek. Lássuk, kik ők!

A hűtlen: Kos

A Kosok nem arról híresek, hogy szeretnék az elköteleződést, a komoly kapcsolatokat, és a hűség sem éppen az erősségük.

Ők folyamatosan igénylik az izgalmat és az újdonságokat, amikor pedig szerelmesek, nagyon lelkessé válnak.

De amint csillapodni kezd a rózsaszín köd, úgy növekszik az érdeklődésük már irányokba is. Sajnos emiatt nem ritka, hogy félrelépnek, és az is megesik, hogy ezt nem feltétlenül vallják be otthon.

Ha szeretnéd megelőzni a problémákat, neked leginkább arra kell odafigyelned, hogy életben tartsd a kapcsolatotok lángját!

A hűtlen: Ikrek

Az Ikrek született flörtölők, akik azt az elvet vallják, hogy az életet habzsolni kell. Általában rengeteg udvarlójuk van, és folyton bókokkal találják szembe magukat, ezért egy komoly kapcsolatban nehezen megy nekik az átállás.

Ha egy olyan partnert találnak, aki képes mentálisan stimulálni őket, és kielégítik a szükségleteiket, nincs probléma, de ha ezen a téren hiányt tapasztalnak, hajlamosak lehetnek másnál keresni a vigaszt.

Az Ikrek esetében arra kell figyelni, hogy ne legyen hiány izgalmas beszélgetésekből és minőségi időből!

A hűtlen: Skorpió

A legszenvedélyesebb csillagjegy egészen más okból lép félre, mint a többiek.

A Skorpió ugyanis alapjáraton nagyon ragaszkodó, mindene a partnere, és legszívesebben állandóan vele lenne.

A gondok inkább ott kezdődnek, ha a másik fél érdektelenné válik, nem foglalkozik vele, és úgy tűnik, elmúlt részéről a szerelem.

Ezt egy Skorpió nagyon rosszul viseli, és mivel hajlamos a bosszúra, egy másik személy karjaiban próbál vigaszt keresni – és egyúttal egy kicsit visszavágni a másiknak.

A hűséges: Bika

A Bikák csakis akkor kezdenek kapcsolatba valakivel, ha tényleg komolyan gondolják. És ha valakivel együtt vannak, nem fogják csak úgy eldobni az egészet.

Ők azok az emberek, akik mindent bevetnek, hogy megoldják a problémákat, és még a legszélsőségesebb esetben is vállalják például a párterápiát.

Ha úgy érzik, már nem működik a kapcsolat, akkor is őszinte beszélgetéssel vetnek véget neki, a megcsalás ugyanis a lehető legtávolabb áll tőlük!

A hűséges: Szűz

A Szűz logikus gondolkodású, ezért az ő szemében a megcsalás a legértelmetlenebb dolog a világon.

Úgy véli, ez semmilyen problémát nem képes megoldani, csak még többet teremt, így még ha nincsenek is rendben otthon a dolgok, akkor sem lépne félre.

Ő inkább a nyílt és egyenes beszélgetések híve, és az, hogy egy másik személynél keressen vigaszt, elképzelhetetlen számára.

Megnyugodhatsz, mert mellette sosem fogod megtapasztalni a megcsalást!

A hűséges: Bak

A Bakok rendkívül szorgalmas, őszinte, nyílt szívű emberek. A kapcsolatuk pedig első számú helyet tölt be az életükben, ezért eszükbe sem jutna, hogy akár akaratlanul, de fájdalmat okozzanak a párjuknak.

Pláne, hogy a hazudozás nem az erősségük, és egy percig sem tudnak füllenteni, mert rögtön látszik rajtuk, hogy nem mondanak igazat.

A végletekig elmennek azért, hogy megmentsék a kapcsolatukat, és csak azután lépnek ki belőle, hogy megbizonyosodtak arról, ez nem fog működni.

Addig még az érzelmi hűtlenség gondolata sem merülhet fel bennük!