A 7 gyermekes özvegy apuka épp rakodott, amikor talált egy borítékot, de amikor kinyitotta teljesen elérzékenyult és nem tudott szóhoz jutni

Az év elején Dakota Nelson és felesége, Ream a garázsukban bohóckodtak. Olyan nap volt, mint bármelyik másik, minden rendben volt.

Később Dakota visszajött, miután el kellett hoznia valamit, az egész világ a feje tetejére állt. Ream a földön feküdt, eszméletlenül. Az arca kék volt, és úgy tűnt, nem lélegzik.

Dakota azonnal megkezdte az újraélesztést, miközben utasította 11 éves fiukat, hogy hívja a 911-et. Ream agya körülbelül 20 percig nem kapott oxigént, és a több hétig tartó kóma végén végül elhunyt. Az orvosok még mindig nem találtak magyarázatot a hirtelen halálára…

Hirtelen Dakotának egyedül kellett gondoskodnia a családjáról. Reammel hét gyermekük volt, 1 és 16 év közöttiek.

Gondolj csak bele. Dakota nem csak gyászoló özvegy, hanem apa is, akire óriási felelősség hárul. Most három részmunkaidős állása van, hogy fizetni tudja a számlákat.

De még nem veszett el minden remény…

Névtelen adományozó

Egy névtelen adományozó hallotta Dakota történetét, és úgy döntött, hogy segít, éppen a karácsonyi szezonban.

Dakota egy üzenetet és egy meglehetősen különleges ajándékot tartalmazó borítékot kapott egy “titkos Mikulástól”.

A borítékban nem kevesebb, mint 10.000 dollárt (kb. 4,103,500 forint) talált. Mindenképpen egy olyan összeg, ami segíthet Dakotának ebben a nehéz időszakban.

Dakota természetesen szóhoz sem jutott. A könnyek végigfutottak az arcán, amikor meglátta az összeget. El tudjuk képzelni, hogy ez mennyit jelent neki!

Ha te is szeretnél segíteni Dakotának, látogass el a GoFundMe oldalra, amelyet Ream nővére hozott létre. Itt találod meg.

Nézd meg a gyönyörű videót itt:

Dakota, a szívünk együtt érez veled. Gondolunk rád és a családodra.

Szeretnéd megtisztelni Dakotát? Oszd meg ezt a cikket, hogy elterjedjen a története.