A 86 éves nagymama tündérnek öltözött koszorúslányként jelent meg unokája esküvőjén

Az esküvő napja nemcsak az ifjú pár, de a családjaik számára is különleges. Egy menyasszony pedig nagyszerű ötlettel állt elő, hogy még különlegesebbé tegye a nagy napot a nagymamája számára.

Keely Crimando mindig is különleges és szoros kapcsolatot ápolt nagymamájával, Dorothy Czartorskival. Amikor pedig 2017 októberében férjhez ment, egyedi szerepet szánt nagymamájának a szertartásban.

Dorothy a vendégek legnagyobb meglepetésére a virágokat szóró koszorúslányok között jelent meg, és nem is lehetett volna boldogabb.

Fotó: Lily Belle Czartorski/Facebook

Amikor Keely barátja, Michael Crimando, akivel egy társkereső alkalmazás segítségével ismerkedtek meg, megkérte a kezét, a nő nagyon izgatott volt. Már egy ideje érezte, hogy Michael az igazi, és a nagymamája volt az első ember, akinek elmondta, hogy érez vele kapcsolatban.

Ezért természetesnek érezte, hogy a nagymamáját is az esküvő részesévé tegye, és erre végül nagyszerű megoldást talált. Hallott egy másik menyasszonyról, aki koszorúslányává tette a nagymamáját, és ez adott neki egy ötletet. Amikor elmondta a tervét a nagymamájának, Dorothy nagyon meglepődött, de örömmel vállalta a neki szánt szerepet.

Fotó: Lily Belle Czartorski/Facebook

A szertartáson, mielőtt Keely oltár elé lépett volna, öt virágokat szóró koszorúslány sétált végig a vendégek előtt, de minden tekintet Dorothyra szegeződött, aki aranyszínű ruhában, virágkoszorúval a fején jelent meg a násznép előtt.

Keely nagynénje, Flissa, kísérte végig az idős nőt kerekesszékében az oltár felé vezető úton. Mindketten gyönyörűek voltak, és az alkalom kedvéért tündéreknek öltöztek, még szárnyakat és varázspálcát is kaptak.

Dorothy csakúgy ragyogott, és a vendégek imádták a különleges meglepetést. A menyasszony hihetetlenül elégedett volt az eredménnyel, és azt mondta: „Egyáltalán nem bántam, hogy minden szem rászegeződött.”

Az ötlet az esküvői fotósnak is nagyon tetszett, aki azt mondta: „Egyértelműen látszott, hogy Keely mennyire szereti és csodálja a nagymamáját. Később az este folyamán, a nagyi még a táncparketten is megfordult. Nagyszerű este volt!”