A 94 éves özvegy férfi medencét épített a kertjében a szomszéd gyerekeknek

A bánattal, szomorúsággal sokszor igen nehéz megbirkózni, életünk során többször találkozunk olyan mértékű fájdalommal, hogy úgy érezzük, nem bírjuk tovább. Az egyik legnagyobb fájdalom az életben, ha elveszítünk egy hozzánk közel álló személyt.

A 94 éves nyugdíjas bíró Keith Davidson 2016-ban vesztette el feleségét. 66 évig voltak házasok. Az idős férfi nagyon nehezen tudott megbirkózni a bánattal, ami egyik napról a másikra ólomsúlyként nehezedett rá.

“Ezt az érzést nem lehet elképzelni. Egyfolytában sírtam. Hihetetlenül fájt, hogy nincs itt velem” – mondta.

Azonban Keithnek egyszercsak elege lett a bánkódásból, és úgy döntött, hogy magányos otthonát újra örömteli hellyé alakítaná. Ekkor jutott eszébe az az “őrült” ötlet, hogy egy medencét építtet a kertjébe, és megnyitja a szomszéd nagycsaládosok számára is.

Egy 9 méter hosszú, és a legmélyebb pontján 2,5 méteres medencét épített a kertjébe, így az egykori csendes otthont, gyerekkacagás, móka és játszás töltötte be.

Keith Davidson és egykori felesége

Az egyik szomszédja, Jessica Huebner alig hitt a szemének, amikor meglátta, hogy mit tett az idős férfi.

“Nagyon nagy dolgot tett azért, hogy ezek a gyerekek boldogok legyenek” – mondta.

Keithnek három gyermeke van, de unokája nincs, így azonban azok a gyerekek, akik szinte minden nap ellátogatnak a medencéhez, kárpótolják némiképp a boldogságát. Jessica azt mondta neki, hogy olyan, mintha az egész környéket örökbe fogadta volna, és most már mind az unokái lennének.

Keith Davidson életét is bearanyozta a gyerekzsivaj

Keith pedig hihetetlenül boldog, amikor látja, hogy a gyerekek mennyire élvezik a fürdést.

Egyetlen kérése az volt, hogy a gyermekeket szüleik vagy nagyszüleik kísérjék el, és vigyázzanak rájuk a medencében. Ezt nem csak azért kérte Keith, hogy a gyerekek biztonságban legyenek, hanem rájött, hogy így egyszerre neki is lesz társasága.

“Végre nem egyedül ülök, és csak bámulom a falakat. Egész délután egy csomó gyerek játszik az udvaromon. Nagyon boldog vagyok” – mondta az idős férfi.