„A barátnőm fiatalabb, mint a lányaim” – 36 év korkülönbség van a férfi és barátnője között

A 24 éves Semie és a 60 éves Claudio 6 éve vannak együtt, de a köztük lévő 36 éves korkülönbség miatt a kapcsolatuk a mai napig rengeteg kritikát kap. Kezdetben a családjuk és a barátaik is bizonytalanok voltak, de mostanra elfogadták őket.

Semie és Claudio egy online társkereső oldalon ismerkedtek meg, amikor a nő még csak 18 éves volt, és mondhatni kezdettől fogva nyílt lapokkal játszottak. Egy olyan társkeresőn ismerkedtek meg, ahol az emberek jómódú partnereket kereshetnek.

Bár őket egy percig sem zavarta a korkülönbség, a családtagok és barátok kezdetben bizalmatlanok voltak. Claudio korábban 18 évig volt házas, és van két lánya, akik most 34 illetve 33 évesek, ezenkívül 5 unokája is van.

„A lányaim azt mondták nekem: apu, kérlek, ne randizz nálunk fialtabb nőkkel” – mondta a férfi. Ami pedig Semie családját illeti, a párja fiatalabb a nő édesapjánál.

Claudio lányai kezdetben óvatosak voltak, de aztán megkedvelték apjuk fiatal barátnőjét, és Semie mostanra egyértelműen a család része lett, jól kijön Claudio unokáival is és azt mondja, ő maga is az unokáinak nevezi őket.

Korábban Semie legjobb barátai, Spence és Sam is kételkedtek a kapcsolat őszinteségében, sőt, őszintén bevallották, hogy aggódtak barátnőjük miatt, illetve egy ponton úgy gondolták, tényleg csak kihasználja az idősebb, gazdag férfit, de ahogy egyre több időt töltöttek a párral, megváltozott a véleményük.

Semie elismeri, hogy Claudio mellett valóban mesébe illő élete lehet, hiszen mindent megvehet magának, amit csak szeretne, és a férfi rendszeresen kényezteti luxusnyaralásokkal, de egyáltalán nem érdekli őket, ha mások szerint csak ezért vannak együtt.

A pár rendszeresen oszt meg videókat a TikTokon is, ahol szintén sok negatív megjegyzést kapnak. A legtöbben Semie-t támadják, hozományvadásznak, „aranyásónak” nevezik, de ő erre egyszerűen csak azt válaszolja: „Nyilvánvalóan mindannyian aranyat keresünk. Senki sem akar kavicsot bányászni.”

A korkülönbség mellett azért is sok kritikát kapnak mert ráadásul a bőrszínük is különböző, és Semie azt mondja, többször is előfordult, hogy a bőrszíne miatt negatív diszkrimináció áldozata volt, például nem szolgálták ki az étteremben, ha egyedül ült le az asztalhoz, de amikor Claudio is megérkezett, a pincér azonnal megjelent az asztaluknál.

„Azokban a kapcsolatokban, ahol nagy a korkülönbség, mindig lesznek olyanok, akik ítélkeznek felettetek, de csak légy önmagad, és mutasd meg nekik pontosan miért is tévednek” – mondja Semie.