A buszsofőr megpillant egy kislány, aki az út közepén áll és zokogva kiabálja, hogy: “Rohama van, félek!”

A való élet hősei mindenféle formában és méretben léteznek, és egy milwaukee-i kislány ezt a saját bőrén tapasztalta meg, miután egy buszsofőr segített neki, mikor az édesanyja vészhelyzetbe került.

A legtöbb ember a megszokott rutin szerint éli életét. Ha valami szokatlan történik a legtöbben szemet hunynak, és csak kevesen tesznek meg mindent, hogy másokon segítsenek.

Michelle Mixon a második csapatba tartozik. Mikor az utcán meglátott egy segítségért kiabáló fiatal lányt, nem habozott. Mixon szuperhősszerű tette vírusként terjedt el.

AKCIÓBA LENDÜL

Az eset 2017. december 30-án történt. Mixon, aki 21 éve vezette a Milwaukee megyei közlekedési rendszer buszát, bevallotta, hogy ez volt a legérzelmesebb dolog, amin valaha keresztülment.

Mixon meglátott egy kislányt, aki a busza előtt sírt, ugrált és segítségért kiabált. A buszsofőr csak ezután vette észre a földön fekvő, ájult nőt. Mixon pedig hősies akcióba lendült.

Azonnal kinyitotta a busz ajtaját, és felkapta a kislányt, hogy megvigasztalja. Miután a gyermek a vezetőülésben ült, elmondta Mixonnak, hogy az édesanyjának rohama volt.

MEGVIGASZTALTA A KISLÁNYT

A buszsofőr hívta a 911-et, közben azt mondogatta a kislánynak, hogy minden rendben lesz. Néhány utas is segített, míg a mentőre vártak. A busz kameráin látszott, ahogy egy férfi a kabátjával takarta be a nőt, hogy melegen tartsa.

Mixon a mentősök érkezéséig vigasztalta a kislányt, akik felkészültek arra, hogy az anyát kórházba szállítsák. “Csak imádkozom, hogy jól legyen” – mondta Mixon, majd hozzátette:

“[A lány] hisztérikus volt, a szívem együtt érez vele, mert nem tudom, hányszor látta már, hogy az anyukája ilyesmin megy keresztül, de azt tudom, hogy számomra ez lesújtó volt.”

A NETEZŐK REAKCIÓI

Mixon elmondta, hogy bár drámai helyzet volt, örül, hogy ott volt és segíteni tudott. A buszsofőr kedvessége vírus szerűen terjedt el, miután munkaadója közzétette az esetről készült felvételeket.

Egy internetező kiemelte, hogy mindenki megtette, amit kellett, hogy segítsen a nőnek, beleértve a lányt, aki tájékoztatta Mixont az édesanyja rohamáról, és az utasokat, akik vigyáztak a nőre, amíg a mentő megérkezett. Valaki más azt írta:

“A kislány is egy hős. Ha ő nem lett volna, a [buszsofőr] lehet nem tudta volna meg”.

via