A férfi elhagyta a feleségét és a nő 5 gyerekét, amikor megtudta, hogy 9 éven át hazudtak neki

A 41 éves férfi, aki megosztotta történetét a Reddit-en, tisztában volt a ténnyel, hogy a családja nem tökéletes, de azt nem gondolta volna, hogy éveken át kihasználták és becsapták. Amikor azonban megtudta az igazat, minden kapcsolatot megszakított volt feleségével és a nő 5 gyerekével, akiket addig úgy nevelt, mintha a sajátjai lettek volna.

A férfi elmondta, hogy közel egy évtizeden át volt együtt 38 éves exével, és ezalatt segített neki felnevelni előző kapcsolataiból származó 5 gyerekét, akik most, 22, 19, 17, 11 és 9 évesek. Mindig is úgy tekintett a gyerekekre, mintha a sajátjai lettek volna, különösen mivel a biológiai apák nem igazán voltak jelen az életükben.

Bár a férfi és a felesége egy ponton különváltak, tartották a kapcsolatot, és próbálták rendbe hozni a kapcsolatukat. A férfi ekkoriban egy másik államban dolgozott, de továbbra is megtett minden tőle telhetőt a családjáért, és anyagilag is támogatta őket.

Ekkor azonban még fogalma sem volt róla, hogy a családja az elmúlt 9 évben végig megtévesztette őt. „Ha rájöttem volna, hogy mit csinálnak, nem fizettem volna tovább a számlákat” – írta.

Miközben még mindig próbálták megmenteni a kapcsolatukat, a nő más férfiakkal is randevúzott, de, mint kiderült, nem ez volt az első alkalom, és a kapcsolatuk teljes ideje alatt találkozgatott más férfiakkal.

„Akkor jöttem rá, hogy végig hazudtak nekem, amikor véletlenül megtudtam, hogy 3 gyerek apja kijött a börtönből, és a hátam mögött a feleségemmel és a gyerekekkel töltötte az idejét, de senki sem akarta, hogy megtudjam, mert azt mondta nekik, hogy ne mondják el nekem” – írta a férfi a fórumon.

Ráadásul a férfi rájött, hogy a gyerekek segítettek az anyjuknak elrejteni minden bizonyítékot, ami arra utalt, hogy más férfiakkal is találkozgatott. A férfi becsapva és elárulva érezte magát, és úgy döntött, minden kapcsolatot megszakít a volt feleségével és a gyerekekkel. A drasztikus döntés azonban elbizonytalanította, ezért volt kíváncsi a fórum felhasználóinak véleményére is.

Sokan teljes mértékben a férfi oldalán álltak, és tökéletesen egyetértettek vele. „Kiálltál mellettük, és ők rosszul bántak veled, ezzel vége van a történetnek. Sok szerencsét kívánok neked” – írta az egyik válaszadó.

Néhányan azonban megkérdőjelezték, valóban helyes döntés volt-e a gyerekekkel is megszakítani a kapcsolatot, mivel úgy érezték, nekik nem feltétlenül volt választásuk ebben a helyzetben, és az sem biztos, hogy teljesen megértették azt.

Mások azon a véleményen voltak, hogy eleve nem kellett volna kapcsolatba lépnie egy olyan nővel, akinek 5 gyereke volt különböző kapcsolatokból. „Az ilyen ember, függetlenül attól, hogy férfi vagy nő, nem egy stabil ember” – írta egy hozzászóló. Forrás