A férfi viselkedése, amikor tiszteletben tart minket

Minden emberi kapcsolat alapja a tisztelet. Egy párkapcsolatban, amikor tiszteljük a másik felet, akkor respektáljuk annak eredményeit, elfogadjuk a jó és rossz tulajdonságait és erre nem mint egy lehetőségként tekintünk, hanem egy alapkövetelmény önmagunkkal szemben. Felsorolunk ezzel kapcsolatban 6 jelet. Lássunk is neki!

Bátorítás

Az a férfi, aki szeret és tisztel minket, azt szeretné, hogy mi az életünk minden területén sikeresek és boldogok legyünk, ezért nemhogy nem akadályoz minket, hanem inkább inspirál, bátorít.

Tiszteletben tartja az időnket

Egy egészséges kapcsolat másik jele, amikor a párunk tiszteletben tartja az időnket. Nem tart fel minket, amikor tudja, hogy mennünk kell valahova és csak ritka esetben késik és arról is tájékoztat minket.

Nem féltékeny

Elkötelezett irántunk, bízik bennük és leginkább saját magában. Ha valaki nem féltékenykedik nap mint nap az azt jelenti, hogy megfelelő önbizalommal rendelkezik.

Nem akar irányítani

Az irányítási vágy bizonytalanságot és természetesen tiszteletlenséget jelent. Az, aki mindig, mindenáron irányítani akar minket egy kapcsolatban, az sem minket, sem a kapcsolatunkat nem tiszteli.

Komolyan veszi a véleményünket

Attól függetlenül, hogy egyetért-e velünk vagy sem, nem ítélkezik és végighallgatja a gondolatainkat.

Nem hátrál ki egy vitából

Minden kapcsolatban vannak viták, azonban nem mindegy, hogyan kezeljük ezeket. Ha a párunk arra törekszik, hogy megtaláljuk a közös megoldást és nem söpri a szőnyeg alá a problémákat, az szintén az irántunk tanúsított tisztelet egyik jele.