A fickó feldühítette a szomszédokat, miután rózsaszínre festette az egész házát

A férfi megteremti álmai otthonát, és felbosszantja a szomszédokat, miután rózsaszínre festette azt

Minden háztulajdonos retteg attól, hogy kellemetlen szomszédok közé kerül.

De mi történik akkor, ha a beköltözés után a szomszéd annyira megváltoztatja a házát, hogy nehéz lesz ránézni?

Egy férfi a texasi Austin külvárosában tűz alá került, mert élénk rózsaszínre festette a házát, és ez fájdalmat okozott a helyi lakosoknak.

A legtöbb amerikai környéken van lakástulajdonosok egyesülete vagy HOA, amely segít a házak egységes kinézetének fenntartásában, és segíthet a lakók számára hasznos közösségi kényelmi szolgáltatások finanszírozásában is.

Emilio Rodriguez lakos azonban kifejezetten azért vette a házát a texasi Pflugerville-ben, mert ott nincs HOA.

Ez azt jelentette, hogy valóra válthatta álmát, hogy mindent rózsaszínre fessen. Ez a döntés azonban gondot okoz a szomszédjainak.

“Imádom ezt a házat. Nem tudom, miért nem tetszik az embereknek” – mondta Emilio a CBS17-nek.

Amikor Emilio megvette a házát, az bézs színű volt, de most ez a kedvenc színe, és tervei között szerepel, hogy otthona több részét is rózsaszínűre festi.

A legtöbb amerikai városrészben van lakástulajdonosok egyesülete vagy HOA, amely segít a házak egységes kinézetének fenntartásában, és segíthet a lakók számára hasznos közösségi kényelmi szolgáltatások finanszírozásában is.

Emilio Rodriguez lakos azonban kifejezetten azért vette meg a házát a texasi Pflugerville-ben, mert ott nincs HOA.

Ez azt jelentette, hogy megvalósíthatta álmát, miszerint mindent rózsaszínre fest. Ez a döntés azonban gondot okoz a szomszédjainak.

“Imádom ezt a házat. Nem tudom, miért nem tetszik az embereknek” – mondta Emilio a CBS17-nek.

Amikor Emilio megvette a házát, az bézs színű volt, de most ez a kedvenc színe, és tervei között szerepel, hogy otthona több részét is rózsaszínűre festi.

A rózsaszín boldoggá teszi

A szomszédai fel vannak háborodva a rózsaszín ház miatt, és attól tartanak, hogy az csökkenteni fogja az ingatlanok értékét a környéken.

Emilio azonban, aki egy autóbaleset és számos egészségügyi probléma után kerekesszékhez kötött, azt mondja, hogy a háza színe boldoggá teszi.

Az alábbi klipből láthatod, hogy Emilio még mit szeretne rózsaszínre festeni.

Mit gondolsz Emilio házának színéről?

Személy szerint úgy gondolom, hogy meg kell tanulnod szeretni a szomszédodat, és ezt a házat úgy kell használnod, hogy a barátaid, a futárok stb. könnyen megtalálják a házadat. Nekünk egyszer volt egy szomszédunk, akinek ilyen színű volt a háza, imádtuk őt, az egyik legjobb szomszédunk volt. Meg fogod szokni.