A két éves kislányt a repülőtéren lepi meg a katona apukája és a reakciója megmutatja a szeretet óriási erejét

A gyerekek, különösen a csecsemők és a kisgyermekek számára nehéz megérteni, hogy a hadseregben szolgáló szüleik miért vannak távol. Ezért van az, hogy amikor végre személyesen láthatják anyukájukat és apukájukat nagyon szorosan ölelik őket, mert attól félnek, hogy ismét eltűnnek.

2017 májusában a két éves Adalynn és édesanyja, Alison a Rapid City repülőtéren álltak. A kislány egy táblát tartott a kezében, de fogalma sem volt arról, hogy mi van ráírva; a plakáton ez állt:

“Azért jöttem, hogy találkozzak az apukámmal. De nem tudom, mert még nem tudok olvasni!”

Ron Durbin rangidős repülős több mint fél éve volt bevetésen, és már nagyon várta, hogy újra láthassa gyönyörű felesége és lánya mosolyát.

A HAZATÉRÉS

Mikor az apja belépett az ajtón a térdelő anyukája mellett álló aprócska kislánya felé indult. Adalynn meglepődött; mintha el sem hitte volna, hogy ott van.

A kétéves kislány, anélkül, hogy levette volna a szemét az apukáról, megpróbálta átadni a posztert az anyukájának, de végül elejtette, és egyenesen az apukája karjaiba szaladt.

Ők ketten átölelték egymást, miközben a katona kissé felemelte a kislányátt, aki a nyakába karolt, és nem volt hajlandó elengedni. Durbin még egy plüssállatot is magával hozott, hogy Adalynnnak adja, de a lány csak az apukájára figyelt.

“MIKOR TÁVOL VAGYOK”

Anya még mindig a gyermeke mögött térdelt, és figyelte, ahogy ölelkeznek. Kezét a szájára tette, és sírva fakadt a látványtól, hogy a két ember, akit a legjobban szeretett, ismét egymás karjaiban van.

Sajnos, e megható találkozás után a rangidős pilótának egy másik küldetésre kellett indulnia, csak kevesebb mint egy évet töltött a családjával. Az apuka közvetlenül Adalynn harmadik születésnapja előtt tért vissza, remélhetőleg ismét életre szóló meglepetést szerezve neki.

A BOLDOGSÁGTÓL DUZZADVA

Ha úgy gondolod, hogy a kislány a reakciója imádnivaló, akkor látnod kell Meek Watt videóját, amelyben kisfiát épp a bevetésről hazatérő apukája ébresztette fel. A klipet az Instagramon osztotta meg, a leírás pedig így szólt:

“A férjem egy ideje bevetésen volt… Meglepetést látogatást tett otthon. Ez az #apa-fia kapcsolat annyira fontosságú.”

Az apa lassan, de biztosan felébresztette fiát, aki úgy tűnt, nem akarja kinyitni a szemét. Azonban amint megpillantotta apját, felsikoltott: “Apa”, a karjaiba ugrott és zokogott.