A macska csodás energiája megvédi a gazdit, ezt a legtöbben nem is tudják

De az sem mindegy, milyen színű! Nézd meg, melyik szín mit jelent. Nem minden embernek van jó véleménye a macskákról, pedig ez az állat pozitív energiájú aurával rendelkezik.

Távol tartja a rossz dolgokat a gazdájától és a háztól is, sőt az egész családtól ott ahol él. Amikor egy macska a lábainknál dorombol és a lábainkhoz dörgölőzik, akkor megosztja velünk az asztrális erejét. Engedjük meg ezt a viselkedést a kedvenc háziállatunknak, hogy pozitív energiát adhasson.

A macska távol tartja a rossz lelkeket abban a térségben ahol lakik, és tele van pozitív energiával. A macska olyan mint egy csatorna, amelyen keresztül a kozmikus energiát kapjuk, ezért nagyon hasznos dolog macskát tartani a családban.

Ha megsimogatunk egy macskát akkor percek alatt megszabadulhatunk a stressztől.

Ha szeretnéd igénybe venni egy macska mágikus erejét, akkor vedd figyelembe az állat színét.

A fekete macskát általában a mágikus erőkhöz, a varázsláshoz, az okkult erőkhöz kötik, nekik nagy erejük van a negatív energia eltávolításához. A fekete macska jelenléte egy házban nyugalmat és békességet hoz.

Az ilyen színű macska szorosan kötődik a Nap energiájához és a Yang energiához. Ezek a macskák vonzzák az anyagi javakat.

A szürke macska megőrizni a boldogságot, segít meglelni a békét és a nyugodtságot.

A fekete macska jelenléte egy házban a tisztaságot, a harmóniát segít meghozni.

Az örök optimizmus záloga. Játékosságuk átragad a környezetükre is, és a legnagyobb gondok idején is azt sugallja: van kiút.