A magas rezgésszint 15 félreérthetetlen jele

Az elmúlt pár évben rendkívül fontos volt, hogy magasan tartsuk rezgésszintünket, hogy helyt tudjunk állni a világban, és úgy tűnik ez a jövőben sem lesz másképp, hiszen, ha magas rezgésszinttel rendelkezünk jobban fel tudjuk venni a “harcot” a világból érkező hatásokkal.

Ahhoz, hogy kiderítsd, hogy alacsony vagy magas rezgésszinten mozogsz, olvasd el az alábbi 15 jelet, ha felismered magadban ezeket a jeleket, valószínűleg te is magasabb rezgésszinten élsz.

1. Gyakrabban vonzód magadhoz azokat a dolgokat, amikre vágysz, még a kisebb és látszólag “jelentéktelen” dolgokat is, amelyek összhangban vannak a magas szintű szándékaiddal.

2. Amikor a rezgésszinted emelkedik, az alacsonyan rezgő emberek, így vagy úgy, elkezdenek kilépni az életedből, mert már nem rezonálnak veled. Ehelyett olyan embereket fogsz magadhoz vonzani, akik összhangban vannak a magasrendű szándékaiddal, akik ugyanazon a hullámhosszon vannak, és akikkel mély szinten tudsz kapcsolódni.

3. Mély hálát érzel az életért és mindazért, amid van, és úgy érzed, hogy hitelesen kapcsolódsz ahhoz, ami körülötted van.

4. Az új kapcsolatok, amelyek a magasabb rezgésedhez igazodnak, könnyedén, természetesen alakulnak ki, és cserébe téged is “virágzásnak” indítanak.

5. Amikor megemeled a rezgésedet, megszabadulsz a stressztől, a félelmektől és az aggodalmaktól, ezek egyre kevésbé hatnak rád. Az elméd és a tested kikerül a stressz állapotából (ami csak egy átmeneti stresszállapot, és amelyben nem tudsz virágozni és gyarapodni), és elkezdesz nyugodtabb, lazább lenni, vagy jobban reagálni és kezelni a stresszes körülményeket. Meglátod azonban, hogy ha megváltoztatod a hozzáállásodat, akkor ezek is eloszlanak, és a dolgok a kedvedre fognak alakulni.

6. Az intuíciód éles, és olyan, mint egy belső iránytű, amely végigvezet az életen, és megmutatja a helyes utat.

7. Sokkal több fizikai és érzelmi energiád van, szemben az alacsony rezgésszámú állapottal, amikor úgy érzed, hogy kifogytál az energiából, és küzdesz a napi kötelességeid teljesítéséért. Emellett, amikor magas rezgésen vagy, érzelmileg nyitottabbnak érzed magad a perspektívákra, könnyebben ki tudod fejezni az érzelmeidet.

8. Bizonyos szinkronicitásokat és véletleneket tapasztalsz. Idegenek mosolyognak rád az utcán minden ok nélkül, vagy beszélgetésbe elegyednek veled, olykor részleteket mesélnek az életükről.

9. Élénkebb, vidámabb, szelídebb, boldogabb vagy, és ezt még a fizikai jelenléted és a testtartásod is jelzi. A testtartásod egyenesebb, nyugodtabb és sugárzóbb vagy, egyszerűen sugárzol egy bizonyos pozitív energiát, amely vonzza a körülötted lévőket. Olyan, mintha “megvilágítanál” egy szobát, amikor belépsz oda.

10. Igazán boldognak érzed magad minden különösebb ok nélkül, egyszerűen azért, mert létezel, mert érzed a szelet a bőrödön, mert tiszta az ég, a napsugarak melegítenek, és ezt sorolhatnánk a végtelenségig.

11. Nem véletlenül mondják, hogy a gyerek “érzi”, ha jó ember vagy. Azt mondják, hogy az állatok és a gyerekek érzékelik a legjobban ezt a magasabb, tisztább rezgésű energiát, és ezért vonzódnak hozzád, könnyen mennek oda hozzád, és boldogok a jelenlétedben.

12. Már nem használsz szavakat akarva-akaratlanul, hanem tudatosítod őket. Abbahagyod az energiát elszívó beszélgetéseket vagy szóváltásokat, például a pletykálkodást, a demotivációt, egyre inkább távol tartod magad a negatív beszélgetésektől.

13. Örülsz mások jólétének és sikerének, és őszintén szeretnéd, hogy a környezetedben élők is jól és boldogok legyenek.

14. Álmaid és még az alvásod is megváltozik. Nyugodtabban alszol, és jobban kapcsolódsz ahhoz, amiről álmodsz, így az álmaid tartalma is javul, és cserébe pozitívabbá és gyönyörű dolgokkal telibbé válik. Ahelyett, hogy kimerülten ébrednél egy rossz álomból, előfordulhat, hogy amikor magas rezgésed van, mosolyogva, boldogan ébredsz, miközben az álmodban történt csodálatos dolgokra gondolsz. Máskor, amikor magas rezgésszinted van, álmodban felfedezheted a megoldást egy téged zavaró problémára, és felébredve bátornak és erősnek érzed magad.

15. A tanulási folyamatot értékelve és megbecsülve ébredsz, szívesen gyűjtesz új információkat, szeretnél új dolgokat tanulni, tovább fejlődni.