A menyasszony esküvői ruhájában jelent meg vőlegénye temetésén, aki órákkal a menyegző előtt halt meg!

„Ez életem legnehezebb napja” – küszködött könnyeivel a menyasszony, akinek vőlegényét pont az esküvő napján ragadott el a sors.

Néhány órával a boldogító igen kimondása előtt a menyasszony, Kate Quilligan egy végzetes autóbalesetben elvesztette vőlegényét, aki az anyósülésen utazott és nem élte túl a fatális ütközést.

A 20 éves Myles Harty egy oszlophoz csalódott, az orvosok már semmit sem tudtak tenni az életéért. A menyasszony legboldogabb napja pillanatok alatt vált rémálommá. A menyegzőre való felkészülést azonnal lemondták és helyette a temetés lebonyolítása került előtérbe.

A menyasszony esküvői ruhájában jelent meg vőlegénye temetésén, aki órákkal a menyegző előtt halt meg!

„Nagy szomorúság ez a családoknak, akik esküvő helyett most a temetéssel kell foglalkozzanak. Természetesen minden együttérzésünk a családé.” – nyilatkozta Sean O’Longaigh atya, aki személyesen is ismerte Mylest. „Myles itt nőtt fel a szemünk előtt, itt járt iskolában és megannyi emberrel ápolt barátságot itt, Askeatonban. A napokban Limerickben házasodott volna meg, és ez a család számára feldolgozhatatlan lehet” – nyilatkozta a The Irish Sunnak az atya.

A menyegző helyszínén lufik százai szálltak a magasba Myles emlékére.

„Mindig is a tied leszek, és te is az enyém.” – kezdte búcsúbeszédét a lány. „Emlékszem mindig ezt énekelted nekem: a szerelmed semmi máshoz nem fogható. A szívem veled van a mennyekben is.”

A menyasszonyt nagyon megrázták a történtek, saját közösségi felületén is magyarázatokat próbál keresni a tragikus eseményre.

„Ez nem lehet igaz. A hangod még mindig itt szól a fejemben, de már nem látlak, nem érezlek, sosem csókolhatlak többé, sosem ölelhetlek újra. Soha többé nem mondhatom el neked mennyire szeretlek! Bármit megadnék, hogy nevetni lássalak, és annyira sajnálom, ha néha bolond dolgokon veszekedtünk, csak a te érdekedet tartottam szem előtt” – írta a menyasszony.

A menyasszony esküvői ruhájában jelent meg vőlegénye temetésén, aki órákkal a menyegző előtt halt meg!

Mylest augusztus 24-én helyezték örök nyugalomra, és a ceremónia során a menyasszony végig a nagy napra szánt ruhát viselte.

„Ez életem legnehezebb napja, de tudom, hogy velem vagy minden lépésem során! Remélem tudod, hogy sosem feledlek.”

A temetésen Kate édesapja is elmondott néhány búcsúztató szót: „Myles, Kate csak egy dolgot akart egész életében, téged! Ezért most úgy öltözött fel, ahogyan szeretné, hogy utoljára emlékezhess rá.”

A temetés és a történtek minden hozzátartozót mélységesen megérintettek, reméljük mielőbb vigasztalódást nyernek.

Forrás