A menyasszony már az esküvő másnapján válni akar a férjétől, miután a férfi nem tartotta tiszteletben a kívánságát az esküvőn

Egy menyasszony közölte férjével, hogy válni akar, mindössze egy nappal azután, hogy összeházasodtak, mivel a férfi bizarr és tiszteletlen poént engedett meg magának az esküvői fogadáson, annak ellenére, hogy a menyasszony külön megkérte rá, hogy ne tegye.

A nő egy magazin online tanácsadó rovatának is megírta a történteket. Elmagyarázta, hogy egyetlen kikötése volt: megkérte a vőlegényét, hogy ne nyomja az arcába az esküvői tortát, amikor felvágják azt, a férfi azonban ahelyett, hogy tiszteletben tartotta volna a kérését, megragadta, és arccal előre belenyomta a fejét a tortába.

A menyasszony annyira elborzadt párja viselkedésén, hogy otthagyta az ünnepi fogadást, másnap pedig kijelentette, hogy válni akar.

„Éppen karácsony előtt házasodtam meg, és remélem, hogy január végéig elválok vagy érvénytelenítik a házasságomat. Soha nem vonzott a házasság, de nem voltam ellene sem. Így amikor a barátom 2020-ban megkérte a kezemet, úgy döntöttünk, hogy belevágunk. Mindketten nagyjából fele-fele arányban vállaltuk a felelősséget az esküvő megszervezésében, de azt hiszem, elég ésszerűen viselkedtem, és hajlandó voltam kompromisszumokra, ha a vőlegényem szeretett volna valamit” – írta a tanácsadó rovatnak küldött levelében.

„Az egyetlen határozott kikötésem az volt, hogy ne dörgölje a tortát az arcomba a fogadáson. Ésszerű ember lévén, aki jól ismer engem, nem tette. Ehelyett megragadott a tarkómnál fogva, és belenyomta a fejemet a tortába. Nyilvánvalóan eltervezte a dolgot, mivel a torta ezzel tönkrement, de volt egy nagy adag tartalék cupcake erre az esetre” – részletezte a történteket a nő.

Bár azonnal közölte a férjével, hogy vége a kapcsolatuknak, és válni akar, a családtagok és barátok azóta is próbálják meggyőzni őt arról, hogy adjon még egy esélyt a házasságának.

„Otthagytam. Másnap megmondtam neki, hogy végeztünk. Tartom magamat a döntésemhez. De az ünnepek alatt minden családtagom összegyűlt, és azt mondták, adjak neki egy második esélyt. Azt mondják, túlreagálom a dolgot a saját problémáim miatt, mert nagyon klausztrofóbiás vagyok egy évekkel ezelőtti autóbaleset után, és teljesen bepánikoltam attól, hogy belenyomták a fejemet egy tortába” – magyarázta a nő.

„Ugyanakkor folyamatosan azt mondogatják, hogy szeretem őt – bár ezt most egyáltalán nem így érzem – és ő is szeret engem, és ez azt jelenti, hogy nem szabad rögtön az első akadálynál feladnom. Nem akarok még egy esélyt adni a kapcsolatunknak, de mindenki olyan magabiztosan bizonygatja, hogy szörnyű hibát követek el, hogy elgondolkodtam, vajon igazuk van-e” – zárta a levelet.

A tanácsadó rovat szerkesztője azonban teljes mértékben egyetértett a menyasszonnyal, és azt írta: „Mindenki biztos benne, hogy hibát követsz el, de nem ők azok, akiknek minden nap egy olyan ember mellett kell felébredniük, akinek a viselkedése elriasztja őket, hanem te. Szóval csak saját magadra kell hallgatnod. Szerintem az, amit a vőlegényed tett egy figyelmeztető jel volt, ami arra utal, hogy nem tisztel téged és a kívánságaidat.”

A történet később a Reddit fórumon is elterjedt, és a felhasználók itt is a menyasszony mellé álltak.

„Nem egyszerűen arról van szó, hogy aranyos módon összekente volna az orrát a tortával, hanem belenyomta a fejét, és megalázta” – írta az egyik válaszadó, egy másik pedig hozzátette: „Nemcsak, hogy nem tartotta tiszteletben az egyetlen határt, amit megszabott, de a lehető legrosszabb, legagresszívabb módját találta meg annak, hogy megsértse azt.”