A nagymama nem hajlandó fizetség nélkül vigyázni az unokájára: “Nyugdíjas, és nincsenek kiadásai”

A nagymama azt akarta, hogy fizessenek neki azért, amiért az unokájára vigyáz!

Nagyon fontos, hogy a családtagok jóban-rosszban kiálljanak egymás mellett, de sajnos időnként adódnak nézeteltérések. A legszomorúbb az, amikor az egymáshoz közelálló családtagok a pénz miatt vesznek össze.

Nemrég a világhálón egy Candy nevű nő elmesélte esetét az édesanyjával.

“Van egy 9 hónapos kisfiam, és már egy éve velünk lakik édesanyám (…) Nemrég azt mondta, hogy ezentúl azt szeretné, ha fizetnénk neki azért, amiért vigyáz a fiunkra” – mondta egy édesanya, aki állítja, hogy a nagymamának mindent megadnak, amire szüksége van.

A nő elmesélte, hogy az anyja csak akkor hajlandó vigyázni a saját unokájára, ha fizetnek érte, pedig ő maga ingyen és bérmentve lakik náluk már egy jó ideje.

“Amikor elfoglaltak vagyunk, nagyon sokat segít nekünk azzal, hogy vigyáz a gyerekre, nagyra értékeljük. Először azt hittem, hogy szívesen segít, mert a fiam születése előtt állandóan azt mondta, hogy mennyire szeretne már unokát” – mesélte a nő .

“Megengedtük, hogy velünk lakjon, hogy több időt tölthessen az unokájával. Nemrég azonban azt mondta, hogy fizessünk neki, eddig soha nem jelezte, hogy pénzt várna el. Észszerűnek tűnik egyáltalán ez a kérés?”

Ezzel kapcsolatban Candy kifejtette, hogy az anyjának mindene megvolt, amire szüksége volt, és minden kiadását fedezték.

“Mivel nálunk lakik, nincsenek költségei. Elvált, nincs élettársa, nyugdíjas, szóval nem mintha elesne bármilyen pénzkereseti lehetőségtől. Még a nyaralását is fizettük, és velünk jöhetett” – részletezte.

Ez a dolog azonban nem a pénzről szól.

“Fáj az, hogy így érez. Az én szemszögemből úgy tűnik, hogy nem is szeret az unokájával lenni, hanem csak a pénzért teszi. Ha valaki más vigyázna a fiamra, természetesen fizetnék, de az ő esetében ez teljesen irreális, mivel velünk él” – mondta.

A legtöbb hozzászóló egyetértett abban, hogy a nagymama túl messzire ment követelésével, mert ingyen lakik a lányánál. A felhasználók azt javasolták, hogy ha a nagymama nem szívesen vigyáz a gyerekre, akkor jobb, ha a szülők keresnek egy dadát.

Fotó: Pixabay.com Forrás