A NIVEA krém 10 ismeretlen tulajdonsága. A csomagoláson egy szó sincs róluk!

A Nivea sűrű krém metálkék csomagolásban egy olyan klasszikus, amelyet nem kell bemutatni. Generációk óta a fürdőszobaszekrény egyik alapdarabja.

Annyira sokoldalú, hogy számos olyan kozmetikumot helyettesített, amelyet ma önálló termékként vásárolunk. És érdemes tudni, hogy még ma is felülmúlhatatlan.

Ideális ráncok esetén

A krém összetétele és textúrája lehetővé teszi a krém lassú felszívódását, hosszú ideig megőrzi a nedvességet, így lassítja az öregedési folyamatot.

Megakadályozza a striák kialakulását

Ugyanezen okokból ugyanolyan jól működik, mint a drága kozmetikumok és olajok. Nedvességet és rugalmasságot kölcsönöz a bőrnek.

Csökkenti a szem alatti sötét karikákat

Sok évvel ezelőtt a nők a Nivea krémet használták a szem alatti sötét karikák ellenszereként. A szem alatti területeket lefekvés előtt egy vastagabb réteg krémmel kell bekenni, és éjszakára hagyni, hogy felszívódjon. A körök többé nem jelentenek problémát az Ön számára.

Vegye le a sminkjét

A Nivea krém sikeresen helyettesíti a sminklemosó krémet. Még a vízálló sminkkel is megbirkózik. Csak vidd fel egy vattakorongra, és használd krémként.

Száraz könyökre

Sokan szenvednek a könyökükön a nagyon száraz bőrtől. Érdes és kellemetlen tapintású. Mosakodás után csak kenje be vastagon, és hagyja beszívódni. Gyorsan javítja a száraz bőr állapotát.

Kézkrém helyett

Ha van kéznél Nivea kézkrém, akkor nincs szükség kézkrémre. Tökéletesen hidratálja a kezedet, és védi a naptól és a fagytól. Ideális a lábadra is.

Enyhíti a gyulladást

A leégés, a kiütések, az irritáció, az ekcéma és minden más bőrprobléma jó bőrhidratálást igényel a gyorsabb gyógyulás érdekében. A Nivea krém rendkívül hasznos ebben a tekintetben.

Ajakbalzsam

A védő rúzsok könnyen helyettesíthetők Nivea krémmel, a száraz és kicserepesedett ajkak a múlté lesznek.

Nyugtató napozás utáni kezelés

A Nivea univerzális krémtől enyhül a napon irritált bőr, az égés és a fájdalom. Megakadályozza a bőr hámlását is.

E-vitaminnal kombinálva ez lehet az egyetlen krémed!

Sok krém tartalmaz E-vitamint. Vitaminokat tartalmazó kapszulákat lehet vásárolni a gyógyszertárban. Ezek nagyon olcsók. Ha a kapszulák tartalmát E-vitaminnal öntjük, az sokszorosan erősíti univerzális krémünk hatását, és sikeresen helyettesíti a legtöbb kozmetikai készítményt.