A vesék köleskúrával történő kezelése nagyon hatékony módszer

A köles eltávolítja a köveket és a homokot a veséből, a húgyhólyagból, kezeli a hólyaghurutot, és segít a női panaszoknál.

Ez a cikk a vesék köleskásával történő kezelésének ősi, kissé elfeledett, ma is alkalmazható módszereivel foglalkozik.

1 – Egy pohár kölest mossunk meg meleg vízzel, öntsük egy 3 literes üvegbe, és öntsünk rá forró vizet. Ezután tartsa szobahőmérsékleten, és fedje le meleg ruhával.

Igya a folyadékot tetszőleges mennyiségben, bármikor, amikor csak akarja. Ha elfogy a folyadék, öntse fel újra a kölest forró vízzel. Igya, amíg az íze meg nem változik. Ezután vegyen egy új pohár kölest.

A köles kiváló a vesék és az egész húgyúti rendszer számára: tisztítja a veséket, eltávolítja a homokot, a köveket, segít a női betegségeknél és kezeli a hólyaghurutot. Segít a kövek hatékony kezelésében – miután elkezdi inni a köles főzetet egy-két héten belül a kő homokká oldódik és a vizelettel együtt távozik.

2 – Ezt az esetet pedig egy orvos írta le, aki feladta, amikor a beteg veséi leálltak.

A köles segített egy olyan nő veséjén, akinél az influenza után komplikáció lépett fel – a húgyutak elzáródtak egy fertőzés következtében, ami megállította a vizelet kiáramlását.

Nagyon rossz volt a helyzet – két napja nem volt vizelete, a veséi leálltak, urémia kezdődött.
A rokonai már elkezdtek búcsúzni tőle, mert az ilyen betegek nem élnek 3 napnál tovább.
Egy nő, akit az éjszaka folyamán hoztak be, segített. Megkérdezte, mi történt, és amikor megtudta, felhívta a férjét, hogy sürgősen hozzon neki kölest. Gyorsan odaért a férje, annak ellenére, hogy éjszaka volt (3 óra).

Főzetet készítettek belőle, és tízpercenként egy kanálnyit adtak neki, hogy igyon belőle a veseelégtelenségére. Nyolc óra telt el, a járatok megnyíltak, és a vizelet megindult.

Fél csésze kölest jól öblítsünk le, öntsünk rá 1 liter vizet, és főzzük körülbelül 7 percig.
Miután egy kicsit átfőtt, igyuk meg. A köles jól használható kása és levesek formájában.

3 – Használja a kölest a vesék, a húgyvezeték és a húgyhólyag gyulladás kezelésére.
Töltse meg egy 3 literes üveg felét kölessel, öntsön rá forró vizet, keverje meg alaposan, fedje le, és hagyja állni egy napig. Csöpögtesse le az összes folyadékot, és egye meg a nap folyamán. Folytassa a kúrát egy hétig.
Minden egyes napra készítsen egy új főzetet egy új adag kölesből.

4 – Népi recept a hólyaghurut és a vese kezelésére kölessel és gyógynövényekkel.
Mossunk meg 2 evőkanál kölest. Ezután öntsünk rá 2 csésze forró vizet. Ezután tegye fel a tűzre, forralja fel, közben keverje meg. Vegye le a tűzről, szűrje le és vegye be a következő séma szerint:

1.nap – 1 evőkanál minden órában

2.nap – óránként 3 evőkanál.

3-7. nap – 2 pohár naponta főétkezések előtt.

5 – Tisztítsa a veséket köleskásával és áfonyával.

Ez a módszer nemcsak a veséket tisztítja, hanem csökkenti a magas vérnyomást és erősíti csontjainkat is.
Csíráztassa a kölest: ehhez a szemeket, fedje le vizes gézzel, és várja meg, amíg kicsíráznak. Ez néhány napot vesz igénybe. Ezután mossuk meg és szárítsuk meg a kicsírázott magokat. Főzzük meg vízzel, mint a szokásos zabkását.
Az ilyen köleskását olaj, só és cukor nélkül, áfonyával együtt fogyassza. Az ilyen ételek igazi felszabadulást jelentenek a veséknek.

Az áfonya előnye, hogy számos, a vesénk számára szükséges mikrotápanyagban gazdag. Az ilyen kása megelőzésként is hasznos, ha a veséi nem fájnak.

A köleskúrával történő vesekezelés nagyszerű módja annak, hogy a vesék megkapják, amit akarnak, nevezetesen az egészséges és békés veseműködést.