A vőlegény eltűnik az esküvői fotózás alatt, de amikor a menyasszony megfordul, nem akar hinni a szemének

Miközben egy pár az esküvői fotózásán pózolt, a menyasszony érezte, hogy valami nincs rendben. Oldalra fordította a fejét, és észrevette, hogy a vőlegénye eltűnt. Néhány pillanattal később meglátta a férfit a közeli folyóban egy gyermekkel.

Mi a legfurcsább dolog, ami valaha történt veled? Az emberek gyakran elfelejtik mikor boldogok voltak, mert ezek a pillanatok nem hagynak maradandó nyomot, de a megrázó események emlékei örökre velük maradnak.

Sokan talán elfelejtik, mikor nevettek utoljára igazán, de szokatlanabb dolgokra mindig emlékezni fognak, különösen, ha a furcsa esemény életük legfontosabb napján történt. A mai történetben szereplők is valami hasonlót éltek át.

A NAGY NAP

Clayton és Brittany Cook életének legszebb napja annyira szokatlanul alakult, hogy még a hírekbe is bekerült. Az egész akkor kezdődött, amikor a pár megérkezett az esküvői fotózás helyszínére a kanadai Ontarióban.

Clayton és Brittany 2017 szeptemberében kötötték össze az életüket, és egy parki hidat választottak a fotók háttérének.

Fotósuk, Darren Hatt elkészített néhány közös képet, majd megkérte Claytont, hogy álljon félre, hogy a menyasszonyt egyedül is megörökíthesse. Amíg Brittany pózolt, Clayton figyelmét valami furcsa dolog ragadta meg.

A ZSIGEREIBEN ÉREZTE

Mikor Clayton félrenézett néhány gyereket látott a folyó mellett.

Néhány pillanattal később Brittany érezte, hogy valami nincs rendben. Nem érezte Clayton jelenlétét, akiről azt hitte, hogy a közelében áll. Csak akkor jött rá, hogy mi történt, amikor megfordult. Brittany visszaemlékezett:

“Odanéztem, és láttam Clayt a vízben, és arra gondoltam, hogy mit csinál?”.

VŐLEGÉNY A FOLYÓBAN

Miközben Brittany próbált rájönni, mi történt, Hatt megörökítette a szokatlan pillanatokat: a drága öltönybe bújt vőlegényt, aki most csurom víz volt.

Miután Clayton kijött a vízből, Brittany és Hatt megkérdezték miért ugrott a vízbe. Clayton azt mondta, hogy látta, ahogy néhány gyerek a folyó mellett állt. Pillanatokkal később Clayton valami furcsát vett észre. Elmesélte:

“Láttam, hogy a fiú a vízben küzd, hogy felemelje a fejét. Ekkor ugrottam be”.

A KISFIÚ

Clayton szerint az egyik fiú meglökte a másik srácot, aki nem tudta megtartani az egyensúlyát, és a folyóba esett. Szerencsére Clayton elcsípte a pillanatot. Azt mondta:

“Csak úgy kikaptam, és máris rendben volt”.

Miután kimentették a folyóból, a fiú elcsendesedett. Meg volt döbbenve majd elment az idősebb testvérével.

A MENYASSZONY REAKCIÓJA

Brittany először azt hitte, hogy a férje viccből ugrott a folyóba, de később rájött, hogy mennyire komoly a helyzet. Azt mondta, hogy nem lepte meg Clayton gyors reakciója, mert tudta, hogy “ösztönösen” képes megmenteni valaki életét. A nő azt mondta:

“Szinte olyan volt, mintha a sors akarta volna, hogy ott legyünk”.

Míg Brittany nem lepődött meg azon, hogy férje életet mentett, a fotós megdöbbent. Nem számított arra, hogy Clayton ilyen gyorsan reagál.

EGY RITKA ESKÜVŐI FOTÓZÁS

Mikor Hatt feltöltötte a pár fotóit a Facebook-oldalára, az emberek megdöbbentek, mikor meglátták ahogy a vőlegény térdig a folyóban áll. Hatt nagyra értékelte Clayton gyors reakcióját, majd a kép feliratán keresztül tájékoztatta az embereket a ritka esetről. Hatt azt írta:

“Mire rájöttem, hogy mi történik, már meg is mentette a helyzetet”.

Te mit tettél volna Clayton helyében? Gondolod, hogy te is olyan gyorsan reagáltál volna, mint ő? Kíváncsiak vagyunk a véleményetekre a hősies történettel kapcsolatban.