A vőlegény legjobb barátja nem tudta elfogadni, hogy duci nőt vesz feleségül

Joy Hill és Chris Ortega egy randi app segítségével ismerkedtek meg. Eleinte csak telefonon beszéltek egymással, mivel Chris Kaliforniában, Joy pedig Nebraskában élt, de 6 hónap után a férfi személyesen is meglátogatta szerelmét. Ezt követően elválaszthatatlanok voltak, és Joy végül Kaliforniába költözött, hogy Chris mellett legyen.

2018 novemberében jegyezték el egymást, és nagyon boldogok voltak együtt, de a családtagok és barátok nem feltétlenül fogadták el szó nélkül a kapcsolatukat. „Mindig is a nagyobb nőket szerettem. Soha nem volt gondom ezzel” – magyarázta Chris.

Szerettei közül azonban többen úgy gondolták, hogy hibát követ el azzal, hogy feleségül veszi Joy-t. Chris édesanyja, Lori, és legjobb barátja, Mike is ellenezték a kapcsolatot.

Fotó: Instagram

Miközben az esküvőjükre készültek, több feszült pillanatban és vitában volt részük emiatt.

Mike az utolsó pillanatig megpróbálta lebeszélni Christ arról, hogy feleségül vegye Joy-t. Mivel nem volt hajlandó tiszteletben tartani barátja érzéseit, a helyzet egyre jobban elmérgesedett, és Chris érezte, hogy ha ez így megy tovább, hamarosan törésponthoz érkezhetnek.

Mike a legénybúcsún is nyilvánvalóvá tette, mennyire nem tartja tiszteletben legjobb barátja kívánságait. Chris külön megkérte rá, hogy ne fogadjon táncosokat, de Mike szembeszegült barátja akaratával.

Fotó: Instagram

Amikor a vőlegény elmesélte Joy-nak a történteket, a menyasszony megkérdőjelezte ezt a barátságot. „Szóval most Mike miatt titkaink vannak egymás előtt?” – vonta kérdőre Christ, és elmondta, hogy nem igazán örül annak, hogy Mike is ott lesz az esküvőn.

Chrisnek nyilvánvalóan nehezére esett választani a menyasszonya és a legjobb barátja között, de Mike viselkedése őt is megviselte. „Mike-kal már az utolsó szalmaszálba kapaszkodok, de nehéz, mert szeretem, törődök vele, és nem akarom elveszíteni a barátomat” – ismerte be.

A próbavacsorán végül mégis úgy döntött, itt az ideje tiszta vizet önteni a pohárba, és miután gyakorlatilag egész este kerülte őt, mivel nem tudta eldönteni, hányadán áll a barátságuk, végül leült vele beszélgetni.

Fotó: Instagram

„Látom, ahogy Chris elhatárolódik tőlem a házasság miatt, és rossz lenne elveszíteni őt, mert úgy tekintek rá, mint egy testvérre” – mondta Mike. Amikor Chris leült vele beszélgetni, és megkérdezte, tulajdonképpen mi a problémája Joy-jal, Mike végül bevallotta, hogy attól tart, jövendőbeli felesége lelassítja majd őt.

Chris ezután egyértelművé tette, hogy ha arra kerül a sor, a feleségét választja, bár nem szeretne meghozni egy ehhez hasonló döntést.

Joy és Chris végül 2019. június 29-én mondták ki a boldogító igent, abban a reményben, hogy idővel a szeretteik is elfogadják majd a kapcsolatukat. Forrás