Alufóliát tekert a lába köré, pár óra múlva nem is értette, mi történt

Az alufólia egy szuper jó háztartási eszköz. De az alumíniumot már az ókori Kínában is gyakran használták a különböző betegségek kezelésére. Néhány igen fontos pontra hat a szervezetben, így használatával számos kór kezelhető.

Most egy igen egyszerű technikát mutatunk, amely alkalmazásával elmulaszthatjuk az ízületi fájdalmakat. Ez az egyik legolcsóbb technika az ízületi fájdalmak csökkentésére, még azoknak is ajánlott kipróbálni, akik kissé szkeptikusan állnak a dologhoz.

Dr. Wilhelm Reich pszichoterapeuta szerint az alumíniumfólia segítségével megszabadulhatunk a fejfájástól, a nyaki oszteokondrózistól, és a hátfájástól is. Ha a problémás területre helyezzük a fóliát, néhány perc múlva aktiválódnak a megfelelő energetikai pontok, és beindul a szervezetben a szabad energiaáramlás, és ezzel egyidőben a gyógyulási folyamat is.

Nagyon egyszerű ez a kezelés, tekerjük be 2-3 réteg fóliával a problémás területet, pl. a lábfejünket, majd kössük le gézzel, vagy húzzunk egy zoknit. Arra figyeljünk oda, hogy a fájó részre a fólia fényesebb oldala kerüljön.

Vélemények szerint a fólia nagyon hasznos abban az esetben is, ha valaki érzékenyebb az időjárás változásra. Az ilyenkor jelentkező fájdalmat is hatékonyan csökkenteni lehet a fólia segítségével. Már egyszeri alkalmazás után érezhetjük az enyhülést, de a teljes kúra legalább hat alkalmas kell legyen.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.