Amikor ez a pár örökbefogadott egy macskát, nem számítottak arra, hogy házi párducot kapnak!

Néhány házi kedvencről már messziről lehet látni, hogy arisztokrata vér csörgedez az ereikben.

Andrey és Anastasia egy fiatal párként élik az életüket, és mivel friss kapcsolat révén még úgy érezték, nem állnak kész a gyerekvállalásra, úgy döntöttek, egy szőrös kis házi kedvenccel próbálnak szerencsét. A keresgélést egy apróhirdetés oldalon kezdték meg, és rövid kutakodás után máris elrabolta a szívüket egy villódzó cicaszempár.

A fekete Maine Coon típusú cica rögtön a szívükbe lopta magát s habár elsőre úgy tűnt, mintha egy kisebb méretű fekete párduc köszönne vissza a képekről, nem volt mit tenniük, örökbe fogadták így is a kis méretű lakásukba.

Fotó: Vincent/Instagram

„A bájos fotója azonnal rabul ejtett bennünket” – mondta el Andrey. Nagyon sok ember dönt úgy, hogy először csak próbából viszi haza a macskákat, de az orosz pár azonnal örökbe fogadta a cicát, s az egyik televíziós sorozatnak köszönhetően rögtön el is nevezték Vincentnek. Ha már olyan értelmes kis feje van a macskának, miért is ne adhatnának neki emberi nevet? – gondolták.

Aztán Vincent egyre csak nőni és gyarapodni kezdett és egy kis idő múlva valóban úgy nézett ki, mint egy idomított fekete párduc. Néhány hónapra rá már akkora lett a cica, hogy Andrey már fel sem bírta emelni a földről.

Fotó: Vincent/Instagram

Aztán egyre furcsább dolgokat fedeztek fel Vincentnél, nyávogás helyett inkább furcsa elharapott ugatásra hasonlító hangokat adott ki. De azért a macskákra jellemzően leginkább egy villódzó kislabdával tudta szórakoztatni magát.

„Mindig nagyon hevesen reagált, amikor valamelyikünk tüsszentett, és a saját nyelvén valamit mindig odanyávogott nekünk” – meséli nevetve a gazdi.

Aztán a tüsszentésekre adott reakciói egy idő után olyannyira viccessé váltak, hogy Anastasia és Andrey úgy döntöttek, egy külön közösségi oldalt készítenek Vincentnek, ahol megoszthatják ezeket a humoros tartalmakat. Vincentnek mára már 665.000 követője van TikTokon, míg 18 000-en követik Intsagramon.

Fotó: Vincent/Instagram

A pár úgy érzi igazi társra lelt Vincentben, de figyelmeztetnek, hogy mindenki jól gondolja át, mielőtt egy Maine Coon típusú cicát fogadna örökbe, mert igazán különlegesek és erőteljes személyiségük van!