Amy Adams férje feláldozta a saját karrierjét a család érdekében

Amy és férje, Darren Le Gallo már az első találkozásukkor vonzalmat éreztek egymás iránt, de akkor még mindkettejüknek más párja volt. Aminek viszont meg kell történnie, az meg is történik. Az ő példájuk is bizonyítja, hogy az igaz szerelem és egy hosszú távú párkapcsolat mindig kompromisszumokat és áldozatokat igényel.

Amy Adams és Darren Le Gallo egy színjátszó kurzuson találkoztak.

Amy Adams akkor ismerte meg jövendőbeli férjét, mikor színjátszás órákra járt. A vonzalom gyorsan kialakult köztük, gyakran játszottak közös jelenetekben, mégis 1 évbe telt, hogy barátságukból szerelem bontakozzon ki. “Nekem akkor volt barátom, és Darren is mással randizott. Játszottam vele együtt jelenetekben, nagyon tetszett, aranyosnak tartottam” – emlékszik vissza Amy. Az alábbi fotó kapcsolatuk első évében készült.

2002-ben történt meg az első igazi randevújuk, és elkezdtek a színitanodán kívül is találkozgatni. Adams mosolyogva emlékszik vissza azokra az időkre: “Követelte, hogy menjünk el randizni. Azt mondta: ‘Tudom, hogy túl vagy már azon a srácon, úgyhogy szerdán elviszlek valahova.’ Én meg csak annyit mondtam: ‘Rendben!’”

Kapcsolatuk azonnal fellángolt.

Ahogy kapcsolatuk kezdett virágba borulni, Adams karrierje is egyre nagyobb ütemben fejlődött. Egymás után kapott szerepeket jelentősebb filmekben a következő 10 évben. Ám a szerelmükre mindig tudtak időt találni. Eljegyezték egymást, és 2010 májusában megszületett egyetlen gyermekük, Aviana Olea Le Gallo.

Le Gallo úgy támogatta Amy karrierjét, hogy lemondott a sajátjáról.

Adams karrierje a 2000-es évek vége felé szárnyalni kezdett, de férjével sosem versengtek. “Fantasztikusan tehetséges. Nem sok ilyen ember van a világon, aki az én sikereimet nem a saját kudarcának tekinti” – mondta Adams. La Gallo önzetlenül feláldozta színészi karrierjét, hogy támogathassa feleségét.

“Sok áldozatot hozott. Velem utazik, és segít összetartani a családot, és ezt nagyon nagyra értékelem. De nem azt értékelem benne, hogy férfi létére teszi ezt, hanem azért értékelem, mert ő a társam. A férjem rendkívül profi a törődésben.”

Izzásban tartják a köztük lévő szikrát.

La Gallo otthagyta a színjátszást, és visszatért első szerelméhez, a festészethez, amiből 1996-ban diplomát is szerzett. Különleges festményeit Instagramon is megmutatja. Családja kapcsán Adams elmondta: “Annyira jól érzem magam a férjemmel és a kislányunkkal, hogy csakis olyan munka jöhet szóba, ami iránt tényleg el tudom kötelezni magam.”