Az 5 éves autista lány megszakította az esküvői fotózást, miután összetévesztette a menyasszonyt Hamupipőkével, de a nő reakciója csodálatos volt

Mikor egy anya észrevette, hogy lánya az esküvői fotózás közepén a menyasszonyhoz indult, kész volt bocsánatot kérni a kellemetlenségért. A menyasszony reakciója azonban meglepte őt.

A gyerekek hisznek a mesékben és a varázslatos karakterekben, és egy szerencsés lánynak lehetősége volt arra, hogy találkozzon egy hercegnővel. Mikor az ötéves Layla Lester a New York-i Akron Falls Park közelében meglátott egy fehér báli ruhába öltözött nőt, nagyon megörült.

A kislány odarohant a nőhöz, akiről azt hitte, hogy Hamupipőke, és kitárt karokkal jelezte, hogy készen áll egy nagy ölelésre. Layla édesanyja, Jessica Lester rájött, mi történt, és gyorsan a nő felé indult.

NEM VOLT SZÜKSÉG BOCSÁNATKÉRÉSRE

Layla autista, Jessica elárulta, hogy megszokta, hogy bocsánatot kérjen a lánya viselkedéséért. Ezúttal azonban nem volt szükség erre, és az anya megkönnyebbült.

Olivia Spark 2018-ban a parkban az esküvői fotózásán pózolt, mikor meghallotta, hogy egy kislány “Hamupipőke, Hamupipőke!” kiáltással fut felé. Ahelyett, hogy Laylát zavarónak tekintette volna, Spark átölelte a pillanatot.

BOLDOG, HOGY “HAMUPIPŐKE” LEHETETT

A menyasszony boldogan ment bele a dologba, és megosztotta: “Boldog voltam, hogy Hamupipőke lehettem annak a kislánynak”. Spark bebizonyította, hogy nem minden hercegnő visel üvegcipőt és díszes ruhát.

A találkozást Nicole Wickins fotós örökítette meg, aki nem tudta megállni, hogy ne fotózza le Spark és Layla különleges interakcióját. Elmondta:

“Nagyon meglepődtem, mert egy olyan kislányról van szó, akit egyikünk sem ismert, így nem voltam biztos benne, hogy lefényképezhetem-e őket. De valahogy úgy éreztem, hogy ezt kell tennem.”

KÜLÖNLEGESSÉ TETTE A NAPJÁT

Jessica hálás volt Sparknak, amiért bearanyozta lánya napját, és megosztotta, hogy ezt a pillanatot soha nem fogják elfelejteni. Az édesanya hozzátette: “Annyira aranyos volt vele, és csak beszélgetett vele, és kérdezgette. Layla imádta őt.”

Spark elérzékenyült és hízelgőnek találta a hatalmas online reakciót. A kislánnyal is tartotta a kapcsolatot, és meglátogatta otthonában, ahol a nagy fehér menyasszonyi ruháját viselte. Nyilvánvaló volt, hogy Spark mindig Layla barátja marad.