Az anya benézett a tini fia ágya alá, de amit ott talált, attól tátva maradt a szája az egész családnak

Amanda Nighbert, dietetikus és fitneszrajongó nemrég élete egyik legnagyobb sokkját élte át, miután benézett a fia ágya alá, és valami nagyon undorító dolgot talált alatta.

Általában a szülők a tinédzserkorban talán inkább távol tartják magukat gyermekeik hálószobájától, hogy elkerüljék a kínos pillanatokat, de Amanda megszegte ezt a szabályt, és egy halom szeméttel találta szembe magát.

A pillanatot kamera rögzítette, és a TikTok-on osztotta meg a világgal, ahol több millió megtekintést szerzett nemcsak Amanda reakciója, hanem a hihetetlen rendetlenség miatt is.

AMIT NEM MINDEN NAP LÁT AZ EMBER

A klipben azt látjuk, ahogy Amanda besétál a fia szobájába, a lányaival a nyomában. Nyugodt arckifejezése azonnal megváltozik, mikor meglátta, hogy mit művelt a fia.

Mint kiderült, a tinédzser a szobájában nassolt, ami teljesen normális, de ahelyett, hogy felállt volna és a szemetesbe dobta volna az üres csomagolásokat, egyszerűen a fal és az ágy közé dobta azokat.

@amandanighbertrd When is the last time you cleaned under your teenagers bed?!! #boys #teenagers ♬ Oh No – Kreepa

Mikor a kamera Amandáról a kupacra vált, láthatjuk, mennyi szemetet sikerült felhalmoznia a fiának – üdítős üvegeket, chipses zacskókat, nyalókákat, csokikat, sütiket és rágógumikat.

Bár Amanda számára egyszerre vicces és kínos volt látni a sok szemetet, természetesen feltakaríttatta a fiával. Később, egy másik videóban láthatjuk, ahogy porszívózza a helyet.

A hozzászólásokban az emberek több féleképpen is reagáltak. A legmarkánsabbak azok a szülőtársak voltak, akik rokonszenveztek Amanda fájdalmával, hiszen az ő gyerekeik is hasonló rendetlenséget csinálnak.

Az egyik felhasználó viszont azt mondta, hogy teljesen normális, hogy a tinédzserek ezt teszik. Különösen az ágyuk alatt, ahova rendkívül kényelmes a szemetet ledobni és megfeledkezni róla, mert nincs szem előtt…

EL A SZEMÉTTEL

Ugyanakkor vannak fiatalok, mint például Caulin, akik törődnek a környezettel. A közösségi médiát arra használják, hogy tippeket osszanak meg, hogyan segíthetnek csökkenteni az ember okozta szennyezést.

A floridai születésű férfi szerint a szemét összeszedése és az újrahasznosítás jó kezdet. Nem csak ez, de a boltok leadási helyeinek kihasználása is remek módja a műanyag, kenyér és egyéb csomagolások újra felhasználásának.

A kupakokat is tanácsos eltávolítani, mielőtt a megfelelő újrahasznosító kukába tennénk őket, és ha nem vagyunk biztosak benne, hogy egy tárgy újrahasznosítható-e, akkor jobb, ha a hagyományos szemetesbe tesszük.