“Az anyósom direkt rossz néven emlegeti a születendő gyermekem – Annyira tiszteletlen!”

“Az anyósom direkt rossz néven emlegeti a születendő gyermekem!” – Egy fiatal anya a világhálón osztotta meg bánatát!

Egy fiatal anya, aki már a harmadik trimeszterben járt, nagyon készült a születendő gyermeke érkezésére, azonban azt nem akarta elárulni, hogy fogják hívni.

Az anyósa azonban egyáltalán nem vette figyelembe a nő kívánságát, és egy általa kedvesnek tartott néven kezdte emlegetni a leendő unokáját.

“Lassan már nem tudom eldönteni, hogy túlreagálom-e a történteket, de anyósom azt állítja, hogy egyik éjszaka megálmodta, hogy a születendő gyerekemet úgy fogják hívni, mint az egyik rokonunkat. Azóta így emlegeti. Nem hiszem, hogy megálmodta volna, de különben is tiszteletlenségnek tartom, amit csinál” – fakadt ki a nő a Redditen.

A kétségbeesett anya úgy érzi, hogy az anyósa próbálja megszabni, hogy hogyan hívják a gyereket, ráadásul egy olyan nevet próbál erőltetni, ami nem is tetszik olyan nagyon.

“Ez számomra nagyon felháborító, ebből az következik, hogy azt is megkérdőjelezi, hogy elég jó anya leszel-e. Szerinte még nevet sem tudsz adni a gyerekednek” – írta a világhálón egy hozzászóló.

“A helyedben világosan megmondanám neki, hogy nem ez lesz a gyerekünk neve, és soha többé ne szólítsa így” – írta egy másik kommentelő.

“Valami azt súgja nekem, hogy nem ez lesz az utolsó igazi nagy harc az anyósoddal. Jobb, ha felkészülsz rá, hogy még sok mindent el kell fogadj tőle” – írta egy hozzászóló.